Gazete Vatan Logo

İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu?

İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı bildiriliyor. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken Valilikten açıklama geldi. Valilik yaralı ve can kayıplarının olduğu belirtildi. açıklama bekleniyor. Peki, İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu? Taksim patlamasında ölü var mı? Yaralı sayısı kaç? İstiklal Caddesi’nde patlama canlı bomba mı? İşte detaylar…

İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu?

İstanbul İstiklal Caddesi'nde patlama yaşandı. Şiddetli bir patlama ve sarsıntı yaşandığına dair görgü tanıklarının ifadeleri bildiriliyor. Patlamanın nedenine ilişkin henüz bilgi yok. Ancak bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk ediliyor.

İSTANBUL İSTİKLAL CADDESİ’NDE PATLAMA NEREDE OLDU?

İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. İddaya göre bir mağazanın önünde yaşanan patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

Saat 16.20 sıralarında meydana gelen patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Emniyet güçleri de bölgede güvenlik çemberi oluşturdu. Vatandaşlar bölgeye yaklaştırılmıyor. Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. 

Konuyla ilgili İstanbul Valisi Ali Yerlikaya bir açıklama yaptı. Yerlikaya, şunları söyledi:

 "Bugün saat 16.20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz, Taksim İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır."

Haberin Devamı