Gazete Vatan Logo

E Okul Öğretmen Girişi Ve MEB Personel İşlemleri

MEB personel girişi kapsamında e okul öğretmen girişi ile öğretmenler e okul işlemlerini gerçekleştirirler. E okul öğretmen girişi bölümünden sadece MEB personelleri ve öğretmenler giriş yapabilmektedir.

E Okul Öğretmen Girişi Ve MEB Personel İşlemleri

E okul portalı üzerinden pek çok konuda bilgi alınması mümkündür. Öğrencilerin ders notları, devamsızlık bilgileri gibi kapsamlı olarak alınacak olan bilgiler için işin arka planında oldukça yoğun işlem yapılmaktadır. E okul öğretmen girişi ile sisteme erişim sağlayan yetkili kişiler, sisteme bilgileri yükleyerek öğrenci ve velilerin bilgi alması sağlanmaktadır. Bu bakımdan sistemin işlemesi için e okul öğretmen girişi yapılması ve e okul MEB personel öğretmen girişisonrasında veri girişi yapılması önemlidir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB PERSONEL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Öğretmenler ve yöneticiler tarafından yapılacak olan veri yüklemesi sonrasında öğrencilerin tüm hizmetler üzerinden bilgi alması kolaylaşacaktır. Bilgi girişinin hızlı şekilde yapılması ile birlikte e okul öğretmen girişi gibi e okul öğrenci girişi yapılarak bilgi alınması mümkündür. Sistem tamamen ücretsiz olarak hazırlandığı için gerek e okul öğretmen girişi için gerekse de e okul öğrenci girişi herhangi bir ücret ödemeden ve üyelik oluşturmadan sisteme erişim sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

E okul MEB personel öğretmen girişi bölümü e okul portalının ana sayfasında yer almaktadır. Sol köşede yer alan e okul öğretmen girişi bölümünü, giriş bilgilerinin girilmesi ile birlikte e okul portalı açılacaktır. Portalda diğer öğrenci portallarından farklı olarak yönetim panelleri yer almaktadır. Veri girişinin yapılması için açılan bölümler üzerinden kolay bir şekilde işlemler yürütülebilmektedir.

E okul üzerinden bilgi alınması yönünde önemli bir bölüm olan veri girişi için bilgisayar ve tüm akıllı cihazlar kullanılabilir durumdadır. Vatandaşların kolay bir şekildeerişim sağlaması amacıyla gelişmiş bir kod sistemi ile yazılan ve tüm tarayıcılar ile uyumlu bir şekilde çalışan e okul, böylece herhangi bir sorun yaşanmadan erişilebilir durumdadır. Aynı şekilde tüm akıllı cihazlardan da e okul girişi yapılabilmektedir. Mobil uyumlu olan e okul sayesinde her zaman akıllı cihazlar üzerinden portala erişim sağlayabilir ve bilgi alabilirsiniz.

Haberin Devamı