Gazete Vatan Logo
Magazin Çok sert tepki! 'Oh olsun diyenler...'

Çok sert tepki! 'Oh olsun diyenler...'

Yeni yılın ilk saatlerinde Ortaköy'de ünlü bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısında en az 35 kişi hayatını kaybetti. Ünlü isimler sosyal medya hesabından korkunç saldırıyı lanetledi.

Çok sert tepki! 'Oh olsun diyenler...'

Yeni yılın ilk saatlerinde bir gece kulübünde meydana gelen hain terör saldırısı sonucunda 39 kişi hayatını kaybetti. Herkesin yeni yıldan umutları vardı ancak bu saldırı tıpkı 2016 yılında yaşanan saldırılarda olduğu gibi pek çok eve ölüm acısını yaşattı. 2017’ye büyük umutlarla giren ünlü isimler de bu terör saldırısına sert tepki gösterdi ve hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu saldırıyı kınadı.

Berkay Şahin

Olanlar inanılır gibi değil… Şaşkınlık, çaresizlik, umutsuzluk, acı… Hepsi karışmış bir şekilde yılın ilk gününe uyandık! Hatırlıyorum yeni yılın ilk günü yeni yılın ilk bebeği haberi, büyük ikramiye şuraya çıktı falan filan yani hep güzel haberler olurdu! Şimdi ülkemize dadanmış bu kahpeler suçsuz, günahsız insanlara savunmasız insanlara dil, din, ırk, yaş, kadın, erkek farketmeksiniz arkadan saldırıyorlar! Canlara kıyıyorlar! Onca eve ateş düşürüyorlar! Vah ki ne vah yazık ki ne yazık… Kendi kanlarınızda can çekişerek geberin şerefsizler! Bugün değil ama sonunda alayınızın leşini sereceğiz Allah’ın izni ile… Siz namussuz, aşağılık, vicdansız, dinsiz, yolsuz p.çlersiniz… Hak ettiğiniz son yakındır

Haberin Devamı

Oktay Kaynarca

Bu karanlık kadar karanlıklarla sizi doğurup büyütüp, bu dünyayı karartmaya çalışanlar, şimdi gidin çocuklarınızın yüzüne bakın ve deyin ki “Biz dün gece gözümüzü kırpmadan Allah adına Allah’ın kullarını hiçbir suçları yokken katlettik ki cennete gidebilelim, dünyayı cehenneme çeviriyoruz ki bize cennet bahşedilsin.” Ama unutmayın Allah’ın adaleti bu dünyada yaşattıklarınızı size bu dünyada yaşatmak üzeredir. Sonsuza kadar karanlıklarda kalın ve gün yüzü görmesin soyunuz sopunuz, yedi ceddiniz… Şerefsiz, korkak, cahil, pis, çirkin, iğrençsiniz ve tarihe böyle geçeceksiniz… Savaşın bile bir şerefi namusu vardır ama siz namustan, dinden, kitaptan, imandan bile habersiz büyütülmüş zavallılarsınız. Canımızı yakıyorsunuz, birlik oldunuz dünyanın bütün şerefsizleri birlik oldunuz canımızı yakıyorsunuz ama acılarımız bizi daha da bir arada tutacak ve acımız bizi daha da güçlendirecek, hepinizi karanlık çukurlarınıza gömecek kadar kinliyiz ve korkmuyoruz.. Milletimizin başı sağolsun….

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı

Masum insanlara yapılan terör saldırısını nefretle kınıyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.

Mustafa Ceceli

Gözümü böyle bir haberle açacağımı ve terör belasının bu kadar da şerefsiz olacağını aklımın ucundan geçirmedim.

Seda Sayan

Her defasında “YETER” diyoruz ama yetmiyor.Terörün Allah belasını versin!

Nurgül Yeşilçay

Hepimiz, sevdiklerimize sıkı sıkı sarılalım, söyleyemediğimiz sevgi sözcüklerini söyleyelim, savaşın ortasında, yarınımız belli değil.

Murat Dalkılıç

Uyuyamıyorum sinirden, “Oh olsun” diyenler, vah vah vah ki ne vah!

Gülben Ergen

Suçsuz bir insanı öldürmek tüm insanlığı öldürmek gibidir.Terör hiçbir dine mensup olamaz.

Cem Yılmaz

Yazıklar olsun

Gani Müjde

Birliğimizi bozmadan, kimseyi yargılamadan, ötekileştirmeden, yaşamına, inancına karışmadan yaşarsak, terör provokasyon yapacak zemin bulamaz. Yıllardır barış içinde kutladığımız bu geceyi diline dolayan ve bu iklimi yaratan herkes bu alçakça terör saldırısından sorumludur.

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe

Allah ölenlerin yakınlarına sabır versin, herkesin başı sağolsun

Kenan Sofuoğlu

Bu sabah haberleri okuyunca ne yazacak ne söylenecek bir şeyin kalmadığı bir an ülkemizin başı sağolsun.

Stelyo Pipis

İnsanlık ölmüş başımız sağolsun .

Demet Akalın

En az 35 ölü, yazık bize

Kendi

Ne yaparsanız yapın, bölemeyeceksiniz, yıldıramayacaksınız…

İbrahim Büyükak

Hepimizin başı sağolsun

Çağla Şıkel

Allahım nasıl olur!

Gül Gölge Saygı

Ne yazalım şimdi

Esra Erol

Son dakika korkusu ile başladık

Hülya Avşar

Beşiktaş’taki terör saldırısının haberini sahneye çıkmaya hazırlandığı dakikalarda alan ve programını erteleyen Hülya Avşar, yılbaşında ise İstanbul Pullman Otel’de konser verdi. Barış ve dostluk mesajları veren Avşar, “Ben Yoruldum Hayat”, “Batsın Bu Dünya” şarkılarını söyledi.

Merve Özbey

Karaköy Marjo’da sahne alan Merve Özbey “Teröre lanet olsun ve ülkemize barış dolu günler gelsin” dedikten kısa bir süre sonra Reina’daki saldırıdan haberdar oldu. Özbey, sahneden indi, mekan boşaltıldı.

Murat Dalkılıç

Wow İstanbul Hotels’deki sahnesini yarıda kesen Murat Dalkılıç, “Yine bir terörist saldırısı olmuş, yine şarkı söylemek içimden gelmiyor” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ

Teröre lanet olsun yeter.

Başak Dizer: Paylaşacak hiçbir şey yok artık, acıdan başka. Dünya acı, umutsuzluk ve nefret oldu bizim için artık. Yeni yılın ilk doğan bebeklerinin haberini alırdık eskiden... 2017’nin ilk katliamının haberini aldık gece. Nasıl yeni bir yıla giriş bu, nasıl insanlık!

Esra Erol

İnsan, insana düşman. Sürekli nefret söylemi, kutuplaştırıcı ayrıştırıcı söylemler bravo. Düşün, yiyin birbirinizi sonumuzu getirin. Ben bıktım artık.

Ajda Pekkan

Lanet olsun. Ölenlere rahmet, yaralılara acil şifa dilemekten baska elimizden bir şey gelmiyor. Güzel vatanımı Allah korusun.

Berrak Tüzünataç

Lanet olsun! Allahim buna sebep olan herkes gözümüzün önünde bunun bedelini ödesin lütfen! Bitsin, lütfen artık bitsin!

Ferhat Göçer

Reina’da 7 yıl çalıştığını söyleyen Ferhat Göçer, “Benim de müzisyen olarak çalıştığım, sadece ülkemizin değil dünyanın da göz bebeği Reina’da gerçekleşen bu korkunç katliamı duyduğumda yıkıldım... Kim ve hangi karanlık güçler ülkemizin ve insanlarımızın üzerinde nasıl planlar kuruyor nasıl oyunlar oynuyorsa bu hesaplarının katlarca büyük belaların kendilerine musallat olmasını diliyorum!” dedi.

Ziynet Sali

Az evvel büyük umutlarla en iyi dileklerle barışa huzura dua ederek yeni bir yıla girmiştik. Ben inanamıyorum nasıl yani? Ahh ki ne ahhh.

Sibel Can

Yine savunmasız masum insanlar katledildi. Günah nedir bilmeyen hainler. Amaç mekanlar değil, ülkedir, millettir birliğimizi beraberliğimizi bozmaktır. Allah büyüktür... Ölenlere rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyorum. Geride kalanlara Allah dayanma gücü versin...

Hadise

Yeni yıla dair tüm iyi dileklerimi yok ettiniz. Tek dileğim yok olmanız!

Arda Turan

Canımız yanıyor evet ama birleşeceğiz, kenetlenip tek yürek olup teröre geçit vermeyeceğiz. Başın sağ olsun Türkiyem...

Ebru Destan

Çığlık atıyorum sabahtan beri, öfke patlamaları yaşıyorum, her şeyden kıl payı kurtuluyor olmanın dayanılmaz ağırlığını yaşıyorum!

Melisa Sözen

Ağlamak istemiyorum, karartmak istemiyorum yüreğimi... Nefes almaktan, konuşmaktan, evimin yolunda yürümekten korkmak istemiyorum! Tüm kalp kırıklarımız son bulur derken yeniden dağlanıyor ya yaramız... Biliyorum zor değil ötedekinin elini tutmak. Bırak şimdi her şeyi bir kenara, ne olur! Nasıl iyileşiriz, nasıl sararız yaraları, nasıl kalkarız ayağa bizim için bir adım at. Ne olur kızgınlıklarını bir kenara bırak, çıkacaksak bu kör kuyulardan “ama”lardan uzak... Hepimiz başımızın okşanmasına hasretiz artık. Hepimizin yüreğinde aynı sızı. Hepimiz istiyoruz ki “bitti” densin bu acı. Elimdeki tek şey inancım. Hepimize olan. İnanıyorum hala. İnadım inat. İçim kan ağlayarak. İnanıyorum bize.

BURCU KARA

Yüzümüz gülsün istemiyorlar belli ki! Kimse tahriklere gelmesin, kimse farklı inançlı, farklı siyasi görüşlü diye aynı ülkede yaşadığı kardeşini karşısına almasın n’olur. Belli ki her yolu deneyecekler bizi birbirimizden koparmak için. Biz ne acılar, ne savaşlar atlatmış, ne yokluklarla dünyanın en büyük güçlerine kafa tutmuş atalarımızın çocuklarıyız. Kendi derdimiz sadece bizi ilgilendirsin. Çünkü hiçbir acı, hiçbir kavga, savaş sabahına uyanmaktan daha kötü olamaz. Bu kadar vicdansıza ancak birbirimize sımsıkı sarılarak karşı gelebiliriz. Bu kadar günahsız insanın ölümü bizi daha da ayrıştırmasın, huzurla uyusunlar, mekanları cennet olsun.

Sinan Akçıl

Ulan kahpeler gelin beni de vurun, bekliyorum, sizin delikanlılığınız da bu kadar işte, savunmasız, yerde yatan insanların kafasına sıkıyorsunuz. Çünkü siz korkaksınız oğlum, çünkü siz hiçbir şey başaramayacağınızı biliyorsunuz. İstanbul, şarkılarımı yazdığım şehir. Seni hiçbir Allah’ın kulu çirkinleştiremeyecek.

Tuğba Melis Türk

Ölenlerden sadece bir isim sayfaya baktığım da bu fotoğrafı gördüm. Sadece birkaç ay önce ailesi ile çekildiği fotoğraf. Fotoğrafın altına “mutluluk” yazmış. Sen evlenip yuvanı kurdun abim, çocukların oldu. Seni tanımıyorum abim ama biliyorum ki sen küçük anlarla mutlu olabilen bir insandın, fotoğrafın altına yazdığın not her şeyi anlatıyor ve daha da yakıyor insanın içini, senin içinde ölen diğerleri için de çok üzgünüm, canım acıyor. Bizler ölüyoruz günden güne.

Pelin Akil

Allahım sen yardımcımız ol. Bitmiyor, dinmiyor, acıların 40’ı çıkmadan bir yenisi geliyor. Yine korku, yine acılı aileler. Yok mu bunun sonu?

Öykü Serter

Yılın ilk saatinde şehrin göbeğinde ölmeye devam ediyoruz… Allah’ım ne olur yeter!

Ebru Gündeş

Yeni yıla da karanlık soktular bizi... Bizler yeni yılın ilk doğanları haberi ile mutlu olurduk eskiden şimdi ise 39 şehit, 64 yaralımız var yüreğimiz acı dolu ve yine karanlık bir yeni gün...

Demet Akbağ

Birileri merhametin, vicdanın, şuurun aşısını bulsa... Biri bir şey yapsa, insanlığın sonunu getiriyor insan. Beyaz güvercinler uçsun istiyoruz ama hep karanlık sabahlara uyanıyoruz, 2017 gelmedi mi daha yoksa?

Oğuzhan Koç

2016’yı bitirince bitmiyor demek ki bu bela. Lanetlemekten de bıktık. Bir çözüm istiyoruz artık!

Tuğba Özay

Korkunç! Çok üzgünüm. Böyle bir günde İstanbul’un en gözde eğlence yerinde bu katliamın yapılması bilinçlidir. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum... Çok geçmiş olsun Türkiye... Bu ülke yenilmeyecek, bu ülke bu oyunlara boyun eğmeyecek.

Ata Demirer
Birlikte ve sağlam duralım.
Timur Acar
Yeni yılın ilk saatlerinde bizi siyah bir nesne buldurup fotoğraf çekmek zorunda bırakan, gülüşümüzü yüzümüzden çalan ve tüm iyi niyetlerimize kurşun sıkan bu zihniyeti artık içim parçalanarak kınıyorum... Lanet olsun...
Harun Tekin

Allah bu saldırıyı yapanları kahretsin. Hepimiz sarsıldık. Hepimiz yaralandık. Hepimiz öfkelendik. Kalanlar, o’cu bu’cu demeden birbirimizi affedelim, birbirimize sarılalım.

Rıza Kocaoğlu
Karanlığa boyun eğmeyeceğiz, umudu taşıyacağız yeni yıllara, hayatı yeni hikayelerle onaracağız, hep beraber yapacağız. Hepinizi seviyorum ayırmadan.
Lindsay Lohan

Tam şu anda hepimiz Türkiye için dua edebilir miyiz ve mülteciler ve acı çeken tüm uluslar için yan yana durabilir miyiz?

Haberin Devamı