Gazete Vatan Logo
Magazin Ebru Gündeş'ten kırılması güç rekor!

Ebru Gündeş'ten kırılması güç rekor!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'le ilgili bomba bir bilgi ortaya çıktı. Milliyet/Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, Ebru Gündeş'le ilgili bilinmeyen bir bilgiyi köşesinde paylaştı.

Ebru Gündeş'ten kırılması güç rekor!

İşte Milliyet/Cadde yazarı Ali Eyüboğlu; 'EBRU GÜNDEŞ’İN GÜNAY REKORU!' başlıklı o yazısı:

Salı akşamı 100’üncü sayısını basan ‘Quality’ dergisinin galası vardı Günay’da... Derginin sahibi ve yöneticisi Salih Keçeci, galaya günler öncesinden davet etmişti beni...

Yaz boyunca Beyaz TV’deki ‘BeYaz Magazin’den mesai arkadaşım Ebru Sulukahya, radyoculuk defterini kapatıp, Günay’ın halkla ilişkilerine başladı. İkisine hayırlı olsun demek için gittim mekana...

Kapıdaki ışıklı panoda, yakında Günay’da sahneye çıkacak şarkıcıların fotoğraf ve afişleri vardı. 30 Eylül’de program yapan Ebru Gündeş’in 6-13 ve 14 Ekim’de; Selami Şahin ile Aslı Hünel’in ise 7 Ekim’de sahne alacağı yazıyordu afişte.

Gazinonun sahiplerinden Vahit Yıldız’a sordum, “Nedir bu Günay’daki Ebru Gündeş fenomeni” diye... Geçtiğimiz yıl en çok sahne alan şarkıcının Gündeş olduğunu söyleyen Yıldız, “2016’da 25 konser verdi, hepsi de full geçti” dedi. İstanbul’da birinci sınıf gazinolardan ayakta kalan tek mekan olan Günay’ın müşteri kapasitesi 380 kişi... Yıldız’dan aldığım bir ilginç bilgi de şu:

Haberin Devamı

Gündeş’in 25 konserini dinlemeye gelenlerin neredeyse yüzde 40’ı aynı müşteri... Üstelik kişi başı fiks menünün bin 250 TL olduğu ön masaların müdavimi hepsi... Yabancı içki açtırınca, daha da yükseliyor şarkıcıyı dinlemenin bedeli... O yüzden “Paraya kıyıp, Ebru Gündeş’i en önden dinleyeyim” diyenlerin kısa vadede bu şansı yakalamaları zor... Onlara kalan masalarda ise kişi başı fiks menü 500 TL.

Günay; Ajda Pekkan, Sezen Aksu ve Tarkan dışında bütün şarkıcıların sahne aldığı bir gazino. Ancak hiçbir solist Ebru Gündeş kadar konser vermiyor. Üstelik hiçbirinin programı için rezervasyon günler öncesinden dolmuyor... Günay’daki konserlerine 23.30’da başlayan şarkıcı, sahnede en az 2 saat kalıyor, duruma göre bu süre 2.5-3 saate bile çıkıyor.