Gazete Vatan Logo

Game of Thrones'un yazarından Trump yorumu: Winter is coming

Game of Thrones'un yazarı George R.R. Martin, seçim sonucunu kendi kişisel blogundan yaptığı açıklamada değerlendirdi. Yazar Trump'ın zaferini kitabının önemli sözlerinden biri olan "Winter is coming" (Kış geliyor) sözleriyle yorumladı.

Game of Thrones'un yazarından Trump yorumu: Winter is coming

IMDB Anayasa Mahkemesi'nden, 'Game of Thrones' kararı Game of Thrones (Taht Oyunları) adıyla diziye uyarlanan 'A Song of Ice and Fire' (Buz ve Ateşin Şarkısı) serisinin yazarı Georfe R.R martin, ABD'deki seçim sonuçlarını yorumladı. Kişisel blog sayfasında konuyla ilgili bir yazı kaleme alan ve Martin Trump'ın en az yetkinliğe sahip aday olduğunun altını çizdi.

Trump'ın ABD tarihindeki en kötü başkan olacağını iddia eden Martin, yazısını "Winter is coming" (Kış geliyor) sözleri ile sonlandırdı. Dünya genelinde on milyonlarca kopya satan kitaptaki Stark ailesinin sıklıkla sarf ettiği bu cümle kötü günlerin yakın olduğunu anımsatmak için aile bireyleri tarafından sarf ediliyordu.

CLINTON'A DESTEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Martin seçimden birkaç gün önce Demokrat Parti'nin adayı Clinton'ı desteklediğini duyurmuş ve Clinton'ın New Mexico eyaletindeki seçim bürosunu ziyaret etmişti.