Gazete Vatan Logo
Magazin Bir olma zamanı!

Bir olma zamanı!

TSK içinde bir grup askerin İstanbul ve Ankara’da darbe girişiminde bulunması sonrası ünlü isimlerden tepkiler gelmeye devam ediyor. Sanat dünyasından birçok isim birlik ve beraberlik mesajı verdi

Bir olma zamanı!

Demet Akalın

Birlik, beraberlik, kardeşlik içinde yeni bir güne merhaba olsun... Kabus gibi yaşanan o geceyi unutmak zor. Çok zor! Allah yar ve yardımcımızdır.

İdo Tatlıses

Vatanımı, bayrağımı, milletimi seviyorum. Ülkemi zarara götürecek her şeyi ve herkesi kınıyorum. Ülkemi, nefes aldığım havayı, birlikte yaşadığım ailemi, arkadaşlarımı birbirine düşürmeye çalışanlara nefretle bakıyorum.

Furkan Palalı

Vatana alçakça ihanet eden, askerlere “Sivilleri vur” emri verip reddedilince askeri vuran, “vatan haini” rütbeliler en ağır şekilde yargılansın. “Tatbikat” var diyip götürülen, vurmayın, ne olduğunu bilmiyorum diyen emir erlerine saldırmak asla kabul edilemez. Bu çetin imtihan hepimize ders olmalı. Kan dökmeden birlik olduğumuzu göstermek bu güzel vatanın evlatlarının boynunun borcudur!

Çağla Kubat

Hayret içerisinde bakıyorum yaşananlara, söyleyecek hiçbir şey gelmiyor içimden...
Işın Karaca
Çok düşünüp, az konuşalım. Hatırlayalım sevmeyi, saymayı, empati kurmayı, birbirimize sahip çıkmayı...
İpek Tuzcuoğlu
Acı olaylar sonrası şehit olan tüm canlara Allah’dan rahmet dilerim. Geride yalnız mahzun ve acı içinde kalan tüm yakınlarına güç kuvvet dilerim.
Aslı Enver
Polis de asker de bu vatanın evlatları, biz kardeşiz... Sözün bittiği yerdeyiz.
Esra Erol
“Tatbikat var” diyerek gencecik fidanları ateşe atanlar bu ülkenin en büyük vatan hainidir! Onlar bizim evlatlarımız bunu yaşatanların hepsinin cezalarını çekmesini istiyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekanları cennet olsun. Ailelerine sabır diliyorum. Kıran, kırdıran değil! Kucaklayan bir dönem.
Sinan Akçil
Başka Türkiye yok. “Oraya da dokunmayayım, buraya da... Bir bayrak resmi koyuyayım, sıkıntı olmasın” çıkın bu bu kafadan. Vatan söz konusuyken, gerçek olun. Çekinecek bir şey yok, yazın vatan sevginizi sevgili camia. En çok hit şarkıyı ben yapmıştım, kötü bir şey olmuyor. Kesin bilgi, rahat olun.
İbrahim Çelikkol
Korma - Oyuncu İbrahim Çelikkol, kiteboard yaparken Türk bayrağını havalandırıp ‘Korkma’ dedi.

Haberin Devamı