Gazete Vatan Logo

Başkanın kavga isyanı!

İZMİR Enternasyonal Fuarı’nın 82’nci açılış töreni Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki törenle yapıldı

Başkanın kavga isyanı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da katıldığı törene CHP ve Ak Partililer arasında yaşanan gerginlik gölge düşürdü. CHP’lilerin bulunduğu bölümden ‘Her yer Taksim, her yer direniş’ sloganları atılırken Ak Partililerden ’yuh’ sesleri yükseldi. İki grup bir süre sonra birbirlerine girdi. Bazı partililerin darbe aldığı, yerlerde sürüklendiği arbede iki parti yöneticilerinin girişimleriyle yatıştırıldı. Kavgayı yatıştırmaya çalışan CHP Milletvekili Erdal Aksünger’in de yumruk darbesi aldığını öğrenildi.



Partililer arasında yaşanan kavgaya çok sinirlenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu sert bir konuşma yaptı:

Sizler adına özür diliyorum

“Bu fuar ne şu partinin ne bu partinin, ne onun ne bunun çiftliği değildir. Bu fuar ulu önderimizin bize mirasıdır. Lütfen herkes kendini bilsin. Burası siyasi arena değil. Hadi Genel Başkan’a, bakana, belediye başkanlarına, hiçbir siyasiye saygı göstermiyorsun ama yabancı konuklara gösterin. Bakan düzeyinde 60 ülkeden gelen konuk var. Herkesten yine sizlerin adına özür diliyorum. ”



82. İzmir Enternasyonal Fuarı’na bu yıl 839’u yerli, 286’sı yabancı olmak üzere 1125 firma katılıyor. Bu yıl “sağlık” teması seçilen fuarın anor konuğu ise Sri Lanka.

Haberin Devamı