Aziz Kocaoğlu

Aziz Kocaoğlu

Son dakika aziz kocaoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aziz kocaoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aziz kocaoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aziz Kocaoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aziz kocaoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 784 aziz kocaoğlu haberi bulunmuştur. Tüm aziz kocaoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
Göztepe-Altay derbisi yarıda kaldı! Taraftar futbolcuya saldırdı...
Göztepe-Altay derbisi yarıda kaldı! Taraftar futbolcuya saldırdı... Spor Toto 1. Lig’de Göztepe ile Altay arasında Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan İzmir derbisinde şoke eden bir olay yaşandı. Maçın 19. dakikasında yaşanan gerginlik sonrası sahaya ambulans girmesini fırsat bilen bir taraftar, saha ortasında futbolcuya korner bayrağı ile saldırdı.
27.11.2022 TFF 1.Lig
Fenerbahçe Galatasaray maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe Galatasaray maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig'de 13. haftada gözler Galatasaray Fenerbahçe derbisine çevrildi. Dev derbi için nefesler tutuldu. Ezeli rakipler büyük maça hazırlanırken, her iki takımın da tek hedefi puan. Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...
16.11.2021 Gündem
Altay: 1 - Demir Grup  Sivasspor: 1
Altay: 1 - Demir Grup Sivasspor: 1 Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Altay-Demir Grup Sivasspor mücadelesi 1-1 eşitlikle tamamlandı.
30.10.2021 Sivas Spor
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na İzmir'de protesto!
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na İzmir'de protesto! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi temel atma törenindeydi. Tören alanında Uzundere kentsel dönüşüm mağdurlarının pankartlı protestosuyla karşılaşan Kılıçdaroğlu 9 yıldır tamamlanmayan proje için söz verdi.
24.10.2021 Siyaset
Altay: 2 - Beşiktaş: 1
Altay: 2 - Beşiktaş: 1 Süper Lig'in 7. haftasında Altay sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
24.09.2021 Futbol
Altay Fenerbahçe maçı nerde, hangi statta? Altay Fenerbahçe maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda canlı şifresiz mi?
Altay Fenerbahçe maçı nerde, hangi statta? Altay Fenerbahçe maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda canlı şifresiz mi? Süper Lig’in 2021-2022 sezonu 3. Hafta maçları kapsamında Fenerbahçe ile Altay karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli ekip Altay karşısında galibiyet hedefliyorken, Altay Fenerbahçe’yi mağlup etmeyi istiyor. Peki, Altay Fenerbahçe maçı nerde, hangi statta? Altay Fenerbahçe maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda canlı şifresiz mi?
28.08.2021 Gündem
Altay 3-0 Kayserispor
Altay 3-0 Kayserispor 18 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'de boy gösteren Altay, ilk hafta maçında ağırladığı Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek 3 puanla başladı.
14.08.2021 Futbol
Eskişehirspor bu hafta kazanamazsa veda edecek!
Eskişehirspor bu hafta kazanamazsa veda edecek! Altınordu'ya konuk olacak Eskişehirspor, maçı kazanamaması halinde TFF 1. Lig'den düşmesi kesinleşecek.
3.04.2021 TFF 1.Lig
Altınordu Bandırmaspor'u rahat geçti
Altınordu Bandırmaspor'u rahat geçti Bandırmaspor: 2-0 TFF 1. Lig'in 8. haftasından ertelenen maçta Altınordu, Royal Hastanesi Bandırmaspor'u 2-0 mağlup etti.
17.11.2020 TFF 1.Lig
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur maçlarının programı açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur maçlarının programı açıklandı Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmalarının programı belli oldu.
9.11.2020 Futbol
CHP kurultayında liste yarışı! Parti içi muhalefet harekete geçti
CHP kurultayında liste yarışı! Parti içi muhalefet harekete geçti CHP’nin 37. Olağan Kurultayı’na, Parti Meclisi (PM) seçimleri damga vuracak. Kendisine yakın bazı isimlerin PM seçimlerinin “blok liste” ile yapılması taleplerine kapıyı kapatan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, “çarşaf” listeden vazgeçmeyecek. Muharrem İnce’nin de aday olmayacağının netleşmesinin ardından PM seçimlerine kilitlenen kurultay hesapları, parti içi muhalefet ile Kılıçdaroğlu yönetiminin “liste” yarışına sahne olacak.
6.07.2020 Siyaset
Göztepe - Galatasaray: 2-1
Göztepe - Galatasaray: 2-1 Süper Lig'in 16. haftasında Göztepe kendi sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Son dakikalarda beraberlik golü için bastıran Aslan'ın çabaları sonuçsuz kalırken müsabaka Göztepe'nin 2-1'lik galibiyetiyle tamamlandı.
21.12.2019 Futbol
Göztepe - Fenerbahçe: 2-2
Göztepe - Fenerbahçe: 2-2 Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı.
30.11.2019 Futbol
İstanbul'daki arsa İzmir'i karıştırdı
İstanbul'daki arsa İzmir'i karıştırdı İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisinin kasım ayı son birleşiminde İstanbul Beyoğlu'nda mülkiyeti Büyükşehir'e ait olduğu ileri sürülen arazinin satışı, AK Partili Meclis üyeleri ile CHP'li üyeleri karşı karşıya getirdi.
16.11.2019 Gündem
Nihat Zeybekci: İzmir'i turizmin, ticaretin, kültürün merkezi haline getireceğiz
Nihat Zeybekci: İzmir'i turizmin, ticaretin, kültürün merkezi haline getireceğiz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Selçuk ve Tire’de düzenlenen mitinglerde tek dertlerinin millete hizmetkar olmak, emanetine sahip çıkmak olduğunu vurgulayarak, "İzmir’i 5 yılda ihmal edilmişliğinden ve tüm birikmiş sorunlarından kurtararak, tekrar turizmin, ticaretin, tarımın, kültürün merkezi haline getireceğiz" dedi.
30.03.2019 Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İzmir adaylarını tanıttı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İzmir adaylarını tanıttı Partisinin İzmir’deki belediye başkan adayları tanıtım töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Tarımda büyümeyi nasıl yapmak istiyorsanız, kırsal kesimle kent arası ilişkiyi güzel yapmak istiyorsanız geleceksiniz Aziz Kocaoğlu’ndan ders alacaksınız” dedi.
17.02.2019 Siyaset
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Yeni bir geleneği başlatıyoruz!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Yeni bir geleneği başlatıyoruz! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir yerde ilçe veya belediye başkanı olan arkadaşımız bir sonraki seçimde daha büyük alana aday olma geleneğini sürdürmelidir. Bu geleneğin kapısını açtık. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu, Adana'da Zeydan Karalar, Antalya'da Muhittin Böcek, Bursa'da Mustafa Bozbey, göreceksiniz kazanacaklar." dedi.
12.02.2019 Siyaset
CHP’de daha büyük istifa dalgası geliyor
CHP’de daha büyük istifa dalgası geliyor CHP’de artçı sarsıntıları önümüzdeki günlerde de devam edecek önemli gelişmeler yaşanıyor. 18 saatlik PM toplantısında kriz doruk noktasına çıkıyor. Belediye başkan adaylarıyla ilgili liste delik deşik oluyor. İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, PM toplantısı devam ederken tepki gösterip istifa etmiş, sabah geri dönmüştü
29.01.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu ve Akşener anlaştı!
Kılıçdaroğlu ve Akşener anlaştı! CHP ve İYİ Parti arasında 21 büyükşehirde kurulan seçim iş birliğinin genişletilmesine yönelik kritik temas gerçekleşti.Yeni iş birliği konusunda anlaştığı vurgulanıyor. İzmir'de Tunç Soyer'in adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.
22.01.2019 Siyaset
CHP'de İzmir adayı kim olacak? İşte kulis bilgileri
CHP'de İzmir adayı kim olacak? İşte kulis bilgileri CNN TÜRK muhabiri Ünal Kaya, CHP ve İYİ Parti ittifakına ilişkin son gelişmeleri ve CHP'de İzmir için aday tartışmalarına dair kulis bilgilerini aktardı. Kaya'nın verdiği bilgilere göre; Kılıçdaroğlu İzmir adaylığı için Özgür Özel ile Tunç Soyer arasında kaldı...
21.01.2019 Siyaset
Aziz Kocaoğlu'ndan flaş adaylık açıklaması
Aziz Kocaoğlu'ndan flaş adaylık açıklaması İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Aday olmamayı açıkladığımdan bu yana geçen 3,5 ayda öğrendiğimi, 70 senede öğrenmediğimi bugün farkına varmış durumdayım. Benim İzmir'e karşı borcum var. İzmir'de en uzun belediye başkanlığı yapan kişiyim. Bu kadar problem olmasıydı aday olmayacaktım. Ama İzmirliye olan sorumluluğumdan dolayı aday adayı olma kararı vermek zorunda kaldım." dedi.
20.01.2019 Siyaset
Kocaoğlu'na büyük şok! Kılıçdaroğlu’nun iki seçeneği var
Kocaoğlu'na büyük şok! Kılıçdaroğlu’nun iki seçeneği var CHP kurmayları, Kılıçdaroğlu’nun aklındaki isim olduğu belirtilen Soyer’in adaylığında ısrar edebileceğini ya da tüm tarafların uzlaşmasını sağlayacak yeni isme yönelebileceği ama Kocaoğlu’nu yeniden aday yapmak gibi üçüncü bir seçeneği düşünmediğini söyledi.
18.01.2019 Siyaset
Aziz Kocaoğlu'ndan adaylık açıklaması
Aziz Kocaoğlu'ndan adaylık açıklaması İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Gelişmeler, yaşadığım olaylar dün sabah tekrar aday adayı olma kararı vermeme neden oldu. Aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum." dedi
18.01.2019 Siyaset
Aziz Kocaoğlu'ndan adaylık açıklaması
Aziz Kocaoğlu'ndan adaylık açıklaması İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Gelişmeler, yaşadığım olaylar dün sabah tekrar aday adayı olma kararı vermeme neden oldu. Aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum." dedi.
17.01.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Aziz Kocaoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aziz kocaoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.