Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi

4 Aralık Pazartesi günü ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlardaki yerini alıyor. Gündemin en sıcak gelişmelerini detaylı ve çarpıcı konu başlıkları ile karşınıza çıkaran yayından pek çok bilgi edinebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyretmeyi sakın unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi öğrenmek isterseniz haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi

Sabahın ilk saatleri 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile gündemin sıcak gelişmelerinden haberdar olabileceksiniz. Sağlıktan siyasete, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan pek çok geniş haber içeriği ile gündeme dair tüm merak ettiklerinizi bir bir öğrenme fırsatı elde edeceksiniz. Haber bülteninden hemen sonra 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza yansıyacak. Faili meçhul cinayet haberlerinden kayıp dosyalarına kadar pek çok yürek burkan hikaye masaya yatırılıyor ve güçlü muhabir kadrosu ile peşine düşülerek çözüme kavuşturuluyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” haberleri ekranlarınıza gelecek. Son dakika gelişmelerini ekranlarınız karşısındayken izleyerek takip edebilirsiniz. Saatler 13:55’e geldiğinde hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınıza gelen “Cennetin Gözyaşları” adlı dizi yayına geçecek. Sevilen dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız, hafta içi her gün ekranlarınıza gelen bu tekrar bölümleri takip edebilirsiniz.

16:00’da “Esra Erol’la” adlı güncel yaşam programı bomba gibi gelişmelerle ekranlara dahil oluyor. Kayıp dosyaları ve neden öldürüldüğü bile belirsiz pek çok cinayet konusu tüm ayrıntıları ile ekranlarda irdeleniyor. Güçlü muhabir kadrosu ile birtakım ize rastlanılan konular ekranlara getirilerek konu ile bağdaştırılmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Saat 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı gündem haberleri ile akşam kuşağına doğru ilerleniyor. Gündemin nabzını tutan en sıcak gelişmeler ve son dakika haberleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız mutlaka seyretmeyi unutmayın. Saatler 20:00’ı gösterdiğinde “Kırgın Çiçekler” adlı dram ağırlık dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağına dahil olunuyor. Ailesi dağılmış 5 ayrı kız çocuğunun yetiştirme yurdunda verdikleri yaşam mücadelesi… Soluk kesen yeni bölümüyle yine ekranlarınızda…

23:30’da “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programını seyredebileceksiniz. 00:30’da “Son Durak” adlı gündem ötesi gelişmeleri ele alan renkli program ekranlarınıza gelecek. 01:30’da “Cennetin Gözyaşları”, 04:15’de ise “Bahtiyar Ölmez” adlı iki dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak.

Haberin Devamı