Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 27 Kasım Pazartesi

27 Kasım Pazartesi günü ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile ekranlarınız karşısına yerini alıyor. Haberin nabzını tutan, dünyada ve Türkiye’de sarsıcı etki yaratan en güncem gelişmeleri sabahın erken saatlerinde seyrederek gündemden haberdar olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Kırgın Çiçekler” adlı dram ağırlıklı olan yerli dizinin yepyeni bölümü sevenleriyle olacak. Heyecan ve hüzün dolu anları ile ekranlarınız başına kilitleyecek güzel bir bölüm sizleri bekliyor, sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 27 Kasım Pazartesi

Sabahın ilk saatleri “Kahvaltı Haberleri” ile güne enerjik ve dinamik bir başlangıç yapabilirsiniz. Hemen ardından 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ile yayın akışı son hız devam ediyor. Hayatın farklı dönemlerinde farklı acıklı hikayelere tanıklık etmiş aileler, faili meçhul cinayetler, yıllardır izi sürülemeyen kayıplar… Yürek burkan acı yaşam hikayeleri karşısında zaman zaman hüzünlenecek zaman zaman da olayların seyrini anlamaya çalışacaksınız.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı özet niteliğinde haber bülteni yayına geçecek. En sıcak son dakika haberlerinin listelendiği bülten sayesinde kısaca gündem gelişmelerine dair bilgi edinebilirsiniz. 13:55’de Cennetin Gözyaşları” adlı yerli dizinin tekrar bölümü başlıyor. Dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız hafta içi her gün aynı saatte tekrar bölümlerimi takip edebilirsiniz.

16:00’da “Esra Erol’la” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza geçiyor. Yepyeni konsepti ile sezona bomba gibi giren programda acıklı hayat hikayeleri çözüme kavuşturulmaya çalışıyor. 19:00’da “ATV Ana Haber” yayın akışına geçiyor. Dünyanın ve Türkiye’nin merkezine geçen en güncel gelişmeler ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile ekranlarınızda olacak. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan daha pek çok konu hakkında bilgiler edinebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dram dizisinin yeni bölümü ile akşam kuşağı başlangıcı yapıyor. Meral’in suçunu kabullenmesi, Kader’in yurttan ayrılması ve Ejder-Macide ile yaşamaya başlaması… Olaylar silsilesi ile devam eden yepyeni bir sürükleyici bölüme şimdiden hazır olun.

23:30’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı sizlerle. Güncelden genel kültüre kadar uzanan daha pek çok soru skalası ve birbirinden başarılı yarışmacılar... Baraj sorularına doğru zorluk derecesi artırılan sorular karşısında yarışmacıların heyecan dolu anlarına tanıklık edebileceksiniz. 00:30’da “Son Durak” adlı gündem ötesi gelişmelerin ele alındığı güncel yaşam programı ile gece devam ediyor. 01:30’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin, 04:45’de ise “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin tekrar bölümlerini seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı