Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 1 Aralık Cuma

1 Aralık Cuma günü ATV yayın akışı sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlara dahil oluyor. Haber dünyasına ait en sıcak gelişmelerle zenginleştirilen bülteni seyrederken pek çok alana dair bilgi edinebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan tüm gelişmeler sizlerle olacak. Akşam kuşağında ise 20:00’da her kesiti nefes kesen “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. İzlerken bazen heyecan bazen de hüzün dolu anlara şahitlik edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 1 Aralık Cuma

Sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile gündeme dair aydınlatıcı bilgilerden haberdar olabileceksiniz. Dolu dolu geçen bir haber saatinden hemen sonra da 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini program ekranlarınıza geliyor. Dini anlamda pek çok sorunun yanıtlandığı programı seyrederken bilmediğiniz konular hakkında bilgi edinebilir, dilerseniz kendiniz de farklı sorular yönlendirebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı yaşam programı ekranlarınızda yerini alıyor. Faili meçhul cinayetlerden kayıp dosyalarına kadar daha pek çok farklı olay silsilesi masaya yatırılıyor ve çözüme kavuşturulması adına çalışılıyor. Heyecan dolu anlar yaşatan programı seyrederken bazen duygularınıza da teslim olabilirsiniz.

Saatler 13:00’ı gösterdiğinde “ATV ile Gün Ortası” ile haber saati başlıyor. Haber dünyasına ait gündem başlıklarının özet niteliğinde ele alındığı bülteni seyrederken pek çok konuda bilgi sahibi olabileceksiniz. Kısaca en sıcak gelişmeleri takip edebilir ve ardından diğer yayınları seyredebilirsiniz. 13:55’de “Cennetin Gözyaşları” adlı dram ağırlıklı yerli dizinin tekrar bölümü başlıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerinin izleyemiyorsanız mutlaka hafta içi her gün aynı saatte tekrar bölümlerini seyrederek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Esra Erol’la” adlı güncel yaşam programı ekranlarınızda. Yeni sezona yepyeni bir formatta giriş yapan programda, kayıp dosyalarının en derinine inilerek araştırılmaları yapılıyor. Bilinmeyenler gün yüzüne çıkartılarak gerçeklerle yüzleştiriliyor.

19:00’da “ATV Ana Haber” bülteni ile haber saati başlıyor. Gündeme dair sıcak gelişmeleri ekranlara getiren bülteni seyrederken pek çok konuda bilgi edinebileceksiniz. 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı sevilen dizinin yeni bölümü ile nefes kesen bir akşam kuşağına giriş yapılacak. Her anı farklı olayla devam eden diziyi seyrederken komedi dolu anlar da yaşamanız olası. Bu sürükleyici diziyi seyretmek için saat 20:00’da “ATV ekranlarınızda yerinizi alın!

Haberin Devamı

00:15’de “Son Durak” adlı program ekranlarınızda. Programda gündemden de öte hayatın içinden olan gelişmeler ele alınıyor. 01:20’de “Bahtiyar Ölmez”, 04:05’de ise “Kanatsız Kuşlar” adlı yerli iki dizinin tekrar bölümü yeniden karşınızda oluyor.