Dizi boyu aşklar

Rol yapma yeteneklerinin kapasitesinden olsa gerek, birçok dizi oyuncusu büründüğü role kendini kaptırıyor ve sevgilisini canlandıran oyuncuya âşık oluyor. Ta ki yeni diziye kadar…

Serenay Sarıkaya: Her dizide âşık olurum

Serenay, Lale Devri’nde kısa sürede dizinin “esas oğlanı” Tolgahan Sayışman’ı kapmayı başarmıştı. Dizi sona erdiğinde ayrılacaklarından adımız gibi emindik. Yanılmadık da! Yeni dizisi Medcezir’e başlar başlamaz Serenay’ın hayatına dizi partneri Çağatay Ulusoy girdi. Dizi mi onların aşklarını sürükledi, onların aşkları mı diziyi sürükledi, daha karar veremeden Medcezir ekranlara, bizler de genç çift de aşklarına veda etti.

Kerem Bursin: Ateşle barut yan yana durmaz!

Medcezir’in ardından Serenay Sarıkaya henüz başka bir diziye başlamadı ancak bir jeans firmasının uzun süredir devam eden bir reklam kampanyası için Kerem Bursin ile yan yana geldi. Aralarında oluşan elektrik önce onları, daha sonra da magazin severleri yaktı doğal olarak. Kerem, Güneşi Beklerken sırasında hem Yağmur Tanrısevsin, hem de Hande Doğandemir ile anılmıştı. Ateşle barutun yan yana durmayacağı belliydi.

Haberin Devamı

Fahriye Evcen: Dizi yetmez, sinema filmi de olsun!

Özcan Deniz’le kameralar önünde tanışmasa da, ayrıldıktan bir buçuk sene sonra beraberce kameralar önüne geçmeyi ihmal etmedi. Fehriye’nin dizi çekimleri sırasında tanıştığı ve sevgili olduğu isim Burak Özçivit oldu. Çalıkuşu ile başlayan birlikteliklerini daha sonra sinema salonlarına da taşımayı bildiler.

Burçin Terzioğlu: Fırtına dinse de bekle Poyraz eser!

İlk olarak Fırtına dizisinde bir araya geldiği Murat Yıldırım ile adı anıldı. Karadeniz sahillerinde başlayan aşkları “Fırtına” dinince sahile vuruverdi. Burçin’in adı şimdilerde Poyraz Karayel dizisinde başrolü paylaştığı rol arkadaşı İlker Kaleli ile birlikte anılıyor. Bakalım bir dahaki sefere rüzgâr hangi yönden esecek?

Setlerden aynı yastığa

Kameralar önünde başlayan aşklar bazen dizilerin ekranlara veda etmesiyle bitmiyor. İşler ciddiye biniyor ve oyuncular dizi setinden çıkıp dünya evine giriyor. Melekler Adası’nda tanışan Cem Özer ile Nurgül Yeşilçay, Arka Sokaklar’da karşılaşıp nikâh masasına oturan Uğur Pektaş- Gamze Özçelik evlenen ancak beraberliklerini uzun süre devam ettiremeyen isimlerden... Halit Ergenç ile Bergüzar Korel’in Binbir Gece’de başlayan ilişkileri mutlu bir şekilde devam ediyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR