Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 450. yeni bölümde Bedran ve Mesut yeniden karşı karşıya!

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar 450. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizi Arka Sokaklar'da bu hafta Mesut ve Bedran yeniden karşı karşıya geliyor. Peki Rıza Baba ve ekibi Bedran'ı yakalamayı başarabilecek mi? Arka Sokaklar 450. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

Arka Sokaklar 450. yeni bölümde Bedran ve Mesut yeniden karşı karşıya!

Arka Sokaklar 450. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar'da bu hafta Bedran ve Mesut yeniden karşı karşıya geliyor. Peki Arka Sokaklar 450. yeni bölümde Rıza Baba ve ekibi Bedran'ı yakalayabilecek mi?

ARKA SOKAKLAR 450. BÖLÜM ÖZETİ

Mesut, Rıza Baba’dan kafa izni almış ve Şile’de Hikmet Kaptan’ın yanında kalmaya başlamıştır. Selin ara ara onu ziyaret eder ve aralarında yakınlaşma olur. Selin işi bırakmayı düşündüğü için Mesut’a kızgındır. Urfa’dan arkadaşı olan Veysel’de Mesut’u ziyarete gelir. Mesut, Bedran’ın ölmediğini Veysel’den öğrenir. Mesut yarım kalan işini tamamlamak için görevine geri döner. Eğer Bedran hayattaysa, kardeşi Mirza’nın düğününe gelecektir. Düğün günü Bedran’ı kıskıvrak yakalamak için hazırlıklar yapılır.

ARKA SOKAKLAR 450. BÖLÜM FRAGMANI

Çoban ailesi, Suat’ın mezarını ziyaret etmeye karar verir. Haydarberk’in psikolojisi bozulmasın diye, onu komşuya emanet ederler. Haydarberk, gizlice evden kaçar ve mezarlığa giden otobüslere biner. Komşu kadın çocuğun gittiğini fark edince Nazike’ye haber verir. Bütün ev halkı Haydarberk’i aramaya başlar.

Haberin Devamı

70 yaşındaki Rasim amca, lösemi hastası torununun ameliyat parası için taksicilik yapmaktadır. Biriktirdiği 8.000 TL’yi, iki maskeli adam gasp eder. Durağın sahibi Numan, Rasim amcaya kötü davranmaktadır. Ekibimiz küçük çocuğun ameliyat olması için hırsızların peşine düşer. Gözler ilk olarak Numan’a çevrilir.