Gazete Vatan Logo
Magazin Angelina ve çocukları

Angelina ve çocukları

Brad Pitt ile boşanma aşamasında olan Angelina Jolie, yeni filmi First They Killed My Father’ın Kamboçya’daki galasına 3’ü biyolojik 3’ü evlatlık olan 6 çocuğuyla birlikte katıldı

Angelina ve çocukları

Eşi Brad Pitt ile boşanacaklarını açıkladıktan sonra sessizliğe bürünen ünlü oyuncu Angelina Jolie, yeni filmi ‘First They Killed My Father’ın (Önce Babamı Öldürdüler) Kamboçya’nın Siem Reap kentindeki galasına katıldı. 41 yaşındaki Jolie, Kamboçya’da Kızıl Khmerler döneminde yaşananları konu alan filminin ilk gösterimi için hem çekimlerin yapıldığı hem de büyük oğlu Maddox’u evlat edindiği Kamboçya’yı seçti. Jolie, filmi çekmesindeki en önemli motivasyon kaynağının Maddox olduğunu söylemiş ve “Oğlumun biyolojik anne ve babasına neler olduğunu anlamak istedim” demişti. Çekimlerde Maddox da görev almıştı.

Jolie’ye galada çocukları Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10), Knox ile Vivienne (8) eşlik etti. Erkek kıyafetleri giymeyi tercih eden ve saçlarını kısacık kestiren Shiloh’nun babası gibi bir takım elbise ve içine yelek giymesi dikkat çekti.