First They Killed My Father

First They Killed My Father

Son dakika First They Killed My Father haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan First They Killed My Father ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını First They Killed My Father haber sayfamızda bulabilirsiniz.

First They Killed My Father

haberleri sayfasında son dakika yaşanan first they killed my father gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 first they killed my father haberi bulunmuştur. Tüm first they killed my father haberleri aşağıda listelenmiştir.
Angelina Jolie'ye prestijli ödül!
Angelina Jolie'ye prestijli ödül! Hollywood yıldızı Angelina Jolie'nin yazıp yönettiği 'First They Killed My Father' (Önce Babamı Öldürdüler) filmi, Amerikan Sinematoğrafları Topluluğu tarafından verilen Valilik Odülü'ne (Governors Awards) layık görüldü.
19.01.2018 Kültür Sanat
Dudak dudağa tebrik!
Dudak dudağa tebrik! Kate Winslet, ödül aldığı Hollywood Film Ödülleri gecesinde oyuncu Allison Janney’in dudaklarına yapışarak geceye damgasını vurdu
6.11.2017 Magazin
Angelina Jolie’nin filmi Oscar’a aday oldu!
Angelina Jolie’nin filmi Oscar’a aday oldu! Hollywood yıldızı Angelina Jolie'nin yönettiği 'First They Killed My Father' (Önce Babamı Öldürdüler) filmi, Kamboçya’nın 'Yabancı Dilde En İyi Film' kategorisinde Oscar adayı oldu.
18.09.2017 Kültür Sanat
Brad yok çocuklar var
Brad yok çocuklar var Angelina Jolie (42), yönetmen koltuğunda oturduğu filmi ‘First They Killed My Father’ın Toronto Film Festivali’ndeki gösterimine çocuklarıyla birlikte katıldı.
11.09.2017 Magazin
'Artık eve ekmek getiren tek kişiyim, çalışmam lazım'
'Artık eve ekmek getiren tek kişiyim, çalışmam lazım' Brad Pitt’ten ayrıldıktan sonra bekar anne olarak hayatına devam eden ve 'Maleficent 2’de (Malefiz 2) rol almaya hazırlanan Angelina Jolie, “Artık eve ekmek getiren tek kişiyim, dolayısıyla çalışmam lazım” dedi.
8.09.2017 Magazin
Jolie’nin filmi geliyor
Jolie’nin filmi geliyor Netflix, yönetmen koltuğunda Angelina Jolie’nin oturduğu biyografik drama türündeki ‘First They Killed My Father’ filminin fragmanını yayınladı.
3.08.2017 Magazin
Sessizliğini bozdu!
Sessizliğini bozdu! Yeni filmi için çocuk oyuncu seçerken kullandığı yöntemle çocuklara zulüm ettiği söylenen Angelina Jolie, “Böyle bir şey olsaydı en başta ben kendime kızardım” dedi
1.08.2017 Magazin
'Zalim! Çocuklara bu zulmü nasıl yaptın!'
'Zalim! Çocuklara bu zulmü nasıl yaptın!' Ünlü yıldız Angelina Jolie, yeni filmi 'First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers'ın çocuk oyuncularını seçerken kullandığı "psikolojk oyun" nedeniyle eleştiri bombardımanına tutuldu.
29.07.2017 Magazin
Angelina Jolie'den itiraf: Çocuklarımdan gizli duşta...
Angelina Jolie'den itiraf: Çocuklarımdan gizli duşta... Angelina Jolie, ABD'de bir moda dergisine verdiği röportajda, aktör Brad Pitt ile boşanmalarına dair bilinmeyen yeni detayları anlattı. İşte Angelina Jolie'nin şaşırtıcı itirafları...
27.07.2017 Magazin
Bomba iddia! Brad Pitt ve eski eşi Jennifer Aniston...
Bomba iddia! Brad Pitt ve eski eşi Jennifer Aniston... Brad Pitt, Angelina Jolie’den ayrıldıktan sonra, bir önceki eşi Jennifer Aniston’la yeniden görüşmeye başladı.
2.03.2017 Magazin
Örümcek yedi
Örümcek yedi Yönetmenliğini üstlendiği ‘First They Killed My Father’ın ilk gösterimi için Kamboçya’da bulunan Angeline Jolie, bu kez de örümcek yemesiyle gündeme geldi.
21.02.2017 Magazin
Angelina Jolie'nin ayrılık gözyaşları!
Angelina Jolie'nin ayrılık gözyaşları! Brad Pitt ile boşanma davası süren Angelina Jolie, ilk kez ayrılık hakkında konuştu. “Ailece zor zamanlardan geçiyoruz” diyen Jolie, gözyaşlarını tutamadı
21.02.2017 Magazin
Angelina ve çocukları
Angelina ve çocukları Brad Pitt ile boşanma aşamasında olan Angelina Jolie, yeni filmi First They Killed My Father’ın Kamboçya’daki galasına 3’ü biyolojik 3’ü evlatlık olan 6 çocuğuyla birlikte katıldı
20.02.2017 Magazin
Çocuğum olsun istemedim
Çocuğum olsun istemedim Ünlü oyuncu Angelina Jolie, şu an 6 çocuk annesi olmasına rağmen bir zamanlar çocuk sahibi olmayı istemediğini itiraf etti
18.02.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

First They Killed My Father ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki first they killed my father haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.