Gazete Vatan Logo
Magazin Acil Aşk Aranıyor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Acil Aşk Aranıyor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Show TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Acil Aşk Aranıyor son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Yaralı Yüzlü Adam Nisan’ı, Sinan’a ve sevdiklerine zarar vermekle tehdit etti. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Acil Aşk Aranıyor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Acil Aşk Aranıyor son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Yaralı Yüzlü Adam Nisan’ı, Sinan’a ve sevdiklerine zarar vermekle tehdit etti. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Acil Aşk Aranıyor yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

ACİL AŞK ARANIYOR BÖLÜM FRAGMAN

Acil Aşk Aranıyor’un 15. Bölümünde; Yaralı Yüzlü Adam Nisan’ı, Sinan’a ve sevdiklerine zarar vermekle tehdit eder. Sinan’a henüz kavuşan Nisan onu kaybetmek istemez ve uzak durmaya karar verir. Sinan’a zarar gelmemesi için ondan köşe bucak kaçmaya çalışacaktır.

Ayla’nın lise arkadaşı Çiğdem küçük bir rahatsızlıktan dolayı hastaneye gelir. Çiğdem Ayla’nın geçmişte ortaya attığı bir iddiayı ona hatırlatınca, Ayla Berzan’la olan ilişkisini saklamak zorunda kalır. Berzan Ayla’nın hareketinin altında kalmayacak, bu yalan oyununa kendisini de dahil edecektir.

Abidin’in Nisan’la olan ilişkisinin yalan olduğunu öğrenen HASAN çok sinirlidir. Tam işkence edecekken şans eseri hayatını kurtarınca Abidin’e borçlanır ve restoranının işletmesini ona vermeye karar verir. Bu durum karşısında heyecanlanan Abidin, başına türlü türlü belalar

Haberin Devamı