Bodrum kaçıyordu çünkü!

Sanatçılar halka örnek olmalıdır safsatasına inanmıyorum ama yine de çok göz önünde bir insansanız özellikle insanların vicdanına değecek konularda biraz dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum.

Mesela, içki içerse insanlara kötü örnek olmaz, bu kişisel tercihidir, kimseyi hiç ama hiiiç ilgilendirmez.

Ama çoğunluğu Müslüman bir ülkede Ramazan’da sokak ortasında içerse onu seven muhafazakar kesimin gönlünü kırmış olabilir.

Mahalle baskısına karşı gelen bir protest tavır sergilemekle, nezaketsizlik etmek arasında bir fark var çünkü. İşte bu yüzden Serdar Ortaç’ın da kumara olan düşkünlüğü yüzünden “Ama çok ayıp, gençlere kötü örnek oluyor” diyenlere sonuna kadar karşı çıkarım. Size ne adamın kendi parası kendi keyfi... İster sokağa atar, ister yastığının altında saklar, derim.

Fakat memleketin en önemli seçiminden bir gün önce Bodrum’a gidip karısıyla şezlongda yayarsa, işte o zaman hem kızar hem de teessüflerimi bildiririm.

Bu kadar mı Bodrumunuz gelmişti Sayın Ortaç?

Oyunuzu kullanıp bir gün sonra gitseydiniz olmaz mıydı?

Haberin Devamı

Nasıl olsa Bodrum kaçmıyor. Karyalılar’dan beri orada duruyor.

Pazar gününden beri “Ay valla oy veremedim çünkü bıdı bıdı oldu” diyen herkesle ağız dalaşına girdiğim için bu fotoğrafı görünce de dayanamadım.

İzleyiciyi aptal yerine koyan reklam...

Reklam yayına gireli epey oldu ama araya başka mevzular girdi yazamadım.

Gülben Ergen bir süpermarketin tanıtımını yaptığı şu yeni reklam kampanyasının senaryosunu nasıl kabul etti acaba?

O market zinciri sahipleri de, bu dahiyane fikri tasarlayan reklam ajansı da, Ergen de insanların zekasını bu kadar küçümsedikleri için sınıfta kaldılar doğrusu.

Gerçi çekimler gerçekten gizli kamerayla normal vatandaşla yapılsaydı gerçekten eğlenceli ve ilginç olabilirdi. Fakat işin teknik kısmından en anlamayan yaşı kemale ermiş yakınlarım bile reklam çıktığında çok sinirleniyorlar.

Gizli kamera aldatmacasını o kadar acemice planlamışlar ki gerçekten insan reklamı izlerken aptal yerine konulduğu için kızıyor.

Bir de Gülben Ergen’in yıllardır eleştirildiği sahte gülüş, sahte şirinlik, sahte sufilik, sahte entellektüellik suçlamaları varken çıkıp da sahte olduğu buram buram belli olan bir gizli kamera olayına adını karıştırması ayrı bir acemilik olmuş.

Haberin Devamı

Bir an önce yayından kaldırın şu saçmalığı... İmajınızın hayrı için.

Acun yanlıştan döndü

Survivor bu yıl en sert, en kavgalı, en gergin sezonunu yaşıyor.

Sebep olanlar malum.

Gönüllüler takımındaki kendini kabadayı zanneden bir takım kum yabanları!

Bozok’un Hakan’a aleni kafa attığı görüntülerden sonra Bozok’u diskalifiye etmeyen ve sadece uyarı veren Acun Ilıcalı’ya şiddeti normalleştirdiği için eleştirilerde bulunmuştuk.

Geçen geceki yayında Acun öz eleştiri yaparak özellikle Bozok ve Turabi konusunda ipleri fazla gevşek tuttuklarını ve bundan pişmanlık duyduklarını belirtti.

Ve Turabi’yi çok sert bir şekilde uyardı. Biraz geç oldu ama en azından ‘kan çıkmadan’ bu sezonu bitirme umudu doğmuş oldu.

DİĞER YENİ YAZILAR