Gazete Vatan Logo

Sahte doktorun pişkinliği çileden çıkarttı

Show Haber spikeri Ece Üner, doktor olmadığı halde çok sayıda hastanede çalıştığını söyleyen adam için "Üstelik pişkin pişkin anlatıyor" dedi ve ekledi: "Acil yüz nakli lazım"

16 özel hastane, bir ambulans firması, üç devlet hastanesi ile üniversite hastanelerinde doktorluk yaptı. Ona göre hep istediği çocukluk hayali gerçekleşmişti. Kalp ameliyatlarına girdi, acil servislerde nöbet tuttu. Fakat bu oyunu son çalıştığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bozuldu.

İLK KEZ KAMERALARIN KARŞISINA GEÇTİ

Sahte doktor skandalının başrolü Ali Haktan Yılmaz, ilk kez kameraların karşısına geçti. Show Haber'e konuşan Yılmaz, hastanelerde nasıl çalıştığını anlattı. Bu arada Ali Haktan Yılmaz, rahat tavırlarıyla dikkat çekti.


ECE ÜNER SAHTE DOKTORA SİNİRLENDİ

Haberin ardından sinirlenen spiker Ece Üner, atanmayı bekleyen, bu yüzden de gerçek mesleğini yapamayan yüzbinlerce kişinin olduğuna dikkat çekti. Ece Üner devamında "Sahte doktor olup, dalga geçer gibi doktorculuk oynayan adam var. Üstelik pişkin pişkin anlatıyor. Acil yüz nakli lazım" diyerek sıradaki habere geçti.