Gazete Vatan Logo

Yargıtay Dosya Sorgulama Ve UYAP Mahkeme Dava Sorgulama İşlemleri

Yargıtay dosya sorgulama ile dava bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Yargıtay mahkeme dosya sorgulama işlemleri hangi portallardan yapılabilmektedir? UYAP mahkeme dava sorgulama için yazıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Yargıtay üzerinde görülen dava ve işlemler için dosya sorgulama işlemleri yapılabilmektedir. Yargıtaydosya sorgulama olarak geçen işlemlerde internet üzerinden yapacağınız sorgulamalar yeterli olacaktır. Böylece gerekli bilgilere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Üstelik sunulan hizmetler sürekli açık olduğu için zaman fark etmeksizin istediğiniz zaman Yargıtaydosya sorgulama yapabilirsiniz.

MAHKEME SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

YARGITAY DOSYA SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

DANIŞTAY DOSYA SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Yargıtay Dosya Sorgulama İşlemleri

Yargıtay resmi internet sitesi üzerinden Yargıtay ile ilgili yapabileceğiniz tüm hizmetler yer almaktadır. Böylece resmi site üzerinden yapacağınız giriş işlemleri ile birlikte, sunulan hizmetlerden yararlanmanız mümkündür. Resmi sitede üç sorgulama hizmeti bulunmaktadır. Duruşma sorgu, tebliğname sorgu ve dosya ilam sorgu ve randevu işlemleri olmak üzere üç başlık altında toplanan sorguların her biri Yargıtaydosya sorgulama olarak geçmektedir. Yapacağınız işlemlerde Yargıtaydosya sorgulama hizmetlerinden birini seçmeniz yeterli olacaktır. Böylece gerek mahkemeleriniz gerekse de Yargıtayüzerindeki diğer işlemleriniz için kolay bir şekilde bilgi sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Belirtilen şekilde sizler de Yargıtaydosya sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz. Herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmadan ve internet bağlantınızın olmasının yeterli olduğu hizmetler sayesinde ihtiyaç duyduğunuz an bilgilere erişim sağlayabilirsiniz. Üstelik tüm vatandaşları yararlanabileceği hizmetlerin yanında, adli durumlar ile ilgili diğer sorgulama hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Özellikle mahkeme sorgulama gibi sunulan hizmetleri de tercih ederek sadece Yargıtaydosya sorgulama değil, normal mahkemeler için de bilgi alabilirsiniz. Bu tür işlemleriniz için ise E Devlet kapısı seçmeniz yeterli olacaktır. E Devlet kapısı üzerinden yapacağınız mahkeme soğulama ile mahkemeleriniz hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Ayrıca E Devlet üzerinden Yargıtay ile ilgili dosya sorgulamalarınızı yapmanız da mümkündür. Bu açıdan sadece Yargıtayresmi internet sitesi üzerinden değil, E Devlet kapısı üzerinden de Yargıtay ile ilgili sorgulamalarınız yaparak bilgi sağlamanız mümkündür. İlgili sorgulamalara E Devlet giriş yaparak ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı