Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. – Azize’nin Mezarı Başında Ağladığı Kişi Kim?

Vatanım Sensin dizisinin heyecan dolu 21. bölümünün ardından dizinin 22. bölüm fragmanı da yayınlandı. Bir önceki bölümde oldukça etkileyici bir sahne ile bölümü sonlandıran dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. Vatanım Sensin 22. bölümünde Azize gerçekleri öğrenecek mi? Vatanım Sensin 22. bölüm fragmanında Azize bir cevap almak için Cevdet’e yalvarıyor. Cevdet Azize’nin bu sözlerine dayanamayıp her şeyi itiraf edecek mi? Ayrıca dizinin fragmanında Azize’nin mezar başında ağladığı görülüyor. Mezarda yatan kişi kim?

Vatanım Sensin 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. – Azize’nin Mezarı Başında Ağladığı Kişi Kim?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisi oldukça heyecanlı bir bölümün ardından yeni bölümü olan 22. bölümü ile yine ekranlara bomba gibi düşecek. Vatanım Sensin dizisinin 22. bölüm fragmanı da izleyicilerle buluştu.

VATANIM SENSİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Dizinin bir önceki bölümünde Tevfik Eşref Paşa’yı öldürmüştü. Sonrasında ölmeden önce Eşref Paşa’nın emrettiği şekilde Azize’ye Cevdet hakkındaki tüm gerçekleri anlatan bir mektup gitmişti. Ancak sonrasında anlaşıldı ki Azize mektubu hiç okumamıştı. Acaba bu olaylardan sonra Vatanım Sensin dizisinin 22. Bölümünde neler olacak? Cevdet Azize’ye tüm gerçekleri bir bir anlatacak mı? Azize gerçekleri öğrenirse Cevdet’e nasıl davranacak?

Vatanım Sensin dizisinin yeni yayınlanacak bölümünde Tevfik ile Cevdet yüzleşiyor. Çünkü Tevfik Cevdet’i ortadan kaldırıp her şey sahip olmak istiyor. Aynı zamanda Tevfik’in Vasili’ye aktaracağı o önemli konu da oldukça merak uyandırıcı. Tevfik ile Cevdet karşı karşıya geldiği yüzleşmesinden silah sesleri çıkıyor. Acaba bu yüzleşmenin kazananı kim olacak? Cevdet mi yoksa Tevfik mi?

Haberin Devamı

Öte yandan Vatanım Sensin dizisinin yayınlanan 22. bölüm fragmanında Azize bir Türk askerinin mezarının başında ağlıyor. O mezarda yatan kişi kim? Dizinin yeni bölümünde en çok merak edilen konu ise Cevdet’in Azize’ye tüm gerçekleri anlatıp anlatmayacağı. Vatanım Sensin dizisinin takipçilerinin merak ettiği tüm sorular 6 Nisan Perşembe günü 20.00’de yayınlanacak olan 22. bölümde cevaplarını buluyor.

Vatanım Sensin Dizisinin 21. Bölümünde Neler Oldu?

Vatanım Sensin dizisinin son yayınlanan bölümü olan 21. bölümünde Cevdet Azize’nin hamile olduğunu öğrenmişti. Öte yandan Eşref Paşa öldüğü için Kuvva’nın başına geçecek kişi de oldukça önemli olmuştu. Cevdet, aynı zamanda Eşref Paşa’nın ölmeden önce bıraktığı pusulasının kimde olduğunu öğrenmek için uğraşmıştı. Çünkü o pusulanın birilerinin eline geçmesi demek hem kendisinin hem de ailesinin sonu olacaktı.

Bir diğer taraftan Vasili ise Kuvva’nın gücünü kırmak için Cevdet’e Eşref Paşa’nın cenazesinin tüm şehirde dolaştırılmasının emrini vermişti. Charles ise adeta Tevfik’i kendi adamı haline getirmişti.

Haberin Devamı

Tüm bunlar olurken Leon da yazmış olduğu mektubu gerçek sahibi olan Hilal’e vermişti. Ancak Hilal ve Leon aşkının önünde çok ciddi bir engel vardı.