Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 12. yeni bölümde nefes kesen sahne! (Kanal D yayın akışı)

Vatanım Sensin dizisi bu akşam Kanal D ekranlarına geliyor. Vatanım Sensin 12. bölümde dizinin hırçın kızının ağzından öyle sözler dökülüyor ki akıllara o soru geliyor, "Hilal Leon'a aşık mı oldu?" Vasili'nin ise Cevdet'e dair şüpheleri gittikçe artıyor. Cevdet Eşref'i vurmazsa kendisi vurulacak. Yayınlanan 2 fragmanda da heyecan daha da doruklara çıkıyor. Vatanım Sensin bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...

Vatanım Sensin 12. yeni bölümde nefes kesen sahne! (Kanal D yayın akışı)

Vatanım Sensin hepimizin tarihine dokunan hikayesi ile her bölümde daha çok tüylerimizi diken diken ediyor. Tabi burada oyunculuğu ile kendine hayran bırakan Halit Ergenç'in de payını vermek lazım. Ayrıca yan karakterlerin hikayeleri de dizi de oldukça dikkat çekiyor. 12. bölümde Cevdet (Halit Ergenç) Selanik'te kendisini vuranın peşine düşüyor ve bu yolda bazı riskler alıyor. Tevfik'e dair her şeyi öğrenen Eftalya, tüm gerçekleri anlatmak üzere Azize'nin kapısını çalıyor. Bir de Hilal sahnesi var ki. İzleyicileri en çok şaşırtan da o...

HİLAL LEON'A AŞIK MI?
Son yayınlanan fragmanda dizinin vatansever hırçın kızı Hilal'in ağzından dökülen aşk sözcükleri dikkat çekiyor. Eşref Paşa tarafından rehin alınan Leon'u işaret eden o sözcüklerde Hilal not defterine Leon'un aşkla ilgili ona söylediklerini yazıyor. Yayınlanan son iki bölümde yani Hilal'in hücrede kaldığı zamanlarda ona kitap getiren, sürekli sözleriyle onu sakinleştiren de Leon'du. Ancak Hilal her seferinde onu tersliyor, yardımlarını geri çeviriyordu.

Haberin Devamı

Vatanım Sensin her Perşembe saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanıyor...

VATANIM SENSİN 12. BÖLÜM FRAGMANI

CEVDET LEON'U KURTARABİLECEK Mİ?

Cevdet'in, Leon'a pusu planı başarılı olmuş ve Cevdet kızını şimdilik ipten kurtarmıştır. Ancak Vasili'nin, Leon'un hayatını tehlikeye atacak kadar gözünün dönmesi Cevdet için beklenmedik bir durum olur. Cevdet'e dair şüpheleri gittikçe artan Vasili kati emrini verir; Şayet Cevdet, Eşref'i vurmazsa öldürülecektir.

Giderek sıkışan Cevdet'in artık silahları bulmaktan başka çaresi kalmamıştır. Silahları kaçırmanın peşinde olan Tevfik ise başına geleceklerden habersizdir. Tevfik'e dair her şeyi öğrenen Eftalya, tüm gerçekleri anlatmak üzere Azize'nin kapısını çalar.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cevdet ve ailesi Hilal'i idamdan kurtarmanın yollarını aramaktadır. Vatan haini olarak aranmasına rağmen şehre gelen Halide Edip, Azize için bir umut olur. Halide Edip önderliğinde Hilal için bir etten duvar öreceklerdir. Vakit daralırken önlerine çıkan engeller hem Cevdet'i hem de Azize'yi isyan noktasına getirir.

Haberin Devamı

Tevfik silahlarla ilgili planlarını hızlandırırken Cevdet'in ona çok yaklaştığından ve Eftelya'yı kızdırdığından habersizdir. Cevdet'in kızını kurtarmak için son bir çaresi kalır.

KANAL D YAYIN AKIŞI