Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 11 Mayıs Cuma

11 Mayıs Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlara dahil oluyor. Sağlıklı yaşama dair detaylı bilgilerin sunulduğu bülten ile sabahınızı çok daha renkli ve heyecanlı hale dönüştürebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Survivor 2018” adlı programın yeni bölümü başlıyor. Yarışma programını izlerken heyecan dolu anlara tanıklık edebilir ve akşamınızı çok daha renkli hale renklendirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 11 Mayıs Cuma

Sabah saatlerinde ilk olarak “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının tekrarı ile dopdolu bir güne başlayabileceksiniz. Diyet, beslenme, spor ve egzersiz gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri detaylı şekilde bu sabah programının izleyerek öğrenebilirsiniz. 08:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ekranlara dahil olacak. Miniklerin masum konuşmalarını gözler önüne seren bu filmi haftanın her gün TV8 ekranlarınızdan çocuklarınızla birlikte izleyebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı ike yayın devam ediyor. Seda Akgün ve Hakan Ural ortaklığı ile sunulan programdan magazin gündemini ilgilendiren tüm gelişmeleri tek tek izleyebileceksiniz. 10:45’de “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı yayında olacak. Ada hayatındaki tüm gelişmeleri detaylı şekilde bu programdan takip edebilirsiniz. Ünlüler ve gönüllüler adasındaki son dakika gelişmeleri dahi ekranlarınıza yansıtılıyor.

13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı heyecan dolu program başlıyor. Güncel yaşam programında kayıplardan cinayet olaylarına kadar daha pek çok acıklı hayat öyküsü işleniyor. Muhabir ekiplerinin araştırmaları ise tüm bilinmeyenleri gün yüzüne çıkartıyor. 15:45’de “Yemekteyiz” adlı enfes yemek tariflerinin yapıldığı renkli program yayında yerini alacak. Programın bu bölümünde hafta finali gerçekleştiriliyor. Haftanın kazananını öğrenmek istiyorsanız bu bölümü izlemeyi unutmayın.

Haberin Devamı

20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatına ışık tutan renkli program karşınıza çıkacak. Programın bu bölümünde yine ünlüler ve gönüllüler adasında pek çok farklı anlar yaşanıyor. Akşamınıza hareketlilik katmak istiyorsanız ekranların heyecan dolu yarışma programını kaçırmayın. Gece kuşağının devamında ise sevilen programları bir kez daha izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. 00:25’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 04:00’da “Gerçeğin Peşinde”, 05:15’de “Gel Konuşalım” adlı iki programın tekrar bölümü sizlerle olacak. Hafta içi yeni bölümlerini kaçırıyorsanız bu tekrarlarını izleyerek merak ettiğiniz tüm sorulara cevap bulabilirsiniz.

Haberin Devamı