Gazete Vatan Logo

Trump'ın oğlu öyle bir şey yaptı ki...

Amerika Birleşik Devletleri'nin 45. Başkanı olarak seçilen Trump'ın 10 yaşındaki oğlu Barron, babasının konuşması sırasındaki görüntüsü tepki aldı

Trump'ın oğlu öyle bir şey yaptı ki...

Gazetevatan.com

Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump, ABD başkanlık seçimlerinde tüm anketlerde favori olarak görülen Demokrat rakibi Hillary Clinton’a üstün gelerek dünyayı şaşkınlığa uğrattı.

Çiçeği burnunda başkanın kuşkusuz hayatındaki en önemli gece Amerika Başkanı seçildiği geceydi.

Fakat Amerika Birleşik Devletleri'nin 45. Başkanı olarak seçilen Trump'ın 10 yaşındaki oğlu Barron, babasının geç saatlerde konuşma yapması sebebiyle gözlerini zar zor açık tutabildi.

Dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan detayda, Trump'ın en küçük çocuğu olan Barron, gecenin 3'ün yapılan konuşma sırasında gözlerini ovuşturup, esneyerek uyanık kalmak için resmen mücadele etti.

10 yaşındaki Barron'ın bu hali tetikte bekleyen Trump karşıtlarını harekete geçirdi.

Birçok Twitter kullanıcısı yaptıkları paylaşımlarla Barron'ı resmen çarmıha gerdi. Paylaşımlarda, "Barron babasının başkan seçilmesinden etkilenmiş gibi durmuyor", "Barron'ı yatağa götürün", "Gecenin 3'ünde o çocuğun orada işi ne?" "Konuşmadaki tek işi şey Barron Trump'ın umutsuzca uyanık kalmaya çalışması" yorumları yapıldı.

Haberin Devamı