Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 29 Kasım Çarşamba

29 Kasım Çarşamba günü TRT 1 yayın akışı sabah “6 Mantı” adlı sıcak ve samimi dizinin tekrar bölümü ile ekranlarınızda yerini alıyor. Renkli anlar yaşatan yerli dizi ile sabahın erken saatinde güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 19:30’da “Mevlid Kandili programı başlayacak. Ankara’nın Melike Hatun Cami’sinde canlı yayın ile ekranlarınıza bağlanan bu dini programı takip edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 29 Kasım Çarşamba

Saat 06:45’de ekranlara giren yayın akışı ile birlikte “6 Mantı” adlı diziyi seyredebileceksiniz. Dizinin bitiminden hemen sonra 07:35’de “Yeşil Deniz” adlı sıcak Ege dizisi ile yayın akışı devam ediyor. Dizi keyfinizi sürdürmek ve kahvaltı saatlerini daha eğlenceli hale getirmek isterseniz bu renkli diziyi seyredebilirsiniz. 10:05’de “TRT!de Bugün” adlı haber bülteni yayına girecek. Kısa özet niteliğinde haberleri seyrederek gündemin en sıcak gelişmelerinden bilgi sahibi olabilirsiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:15’de “Beni Böyle Sev” adlı aşk temalı yerli dizi karşınıza çıkıyor. Bazen heyecanlı bazen hüzünlü, bazen de komedi dolu anları ile ekranlarınızı süsleyen yerli dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız hafta içi her gün bu tekrar bölümlerini takip ederek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

12:45’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı sizlerle olacak. Programı seyrederken sağlıklı yaşama dair pek çok tüyo öğrenebilir ve birbirinden farklı ilginç sağlık konular hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz. 14:30’da “1’de Bugün” adlı haber bülteni ile son dakika gelişmeleri ekranlarınıza yansıtılıyor. Hemen arkasından 14:40’da günümüz evliliklerinin gerçek yüzünü tiyatrolaştıran “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı evlilik programın yeni bölümü başlıyor.

Haberin Devamı

16:30’da “Yalaza” adlı yerli dizi ile yayın akışı son hızıyla devam ediyor. Sıcak bir köy hayatını anlatan dizide, İbrahim’in başına gelenlerle renklenen bir bölüm ekranlarınıza gelecek. Babası, dört kızı ve bir de küçük oğlu ile hayatını devam ettiren İbrahim’n hikayeleri karşısında komik ve hüzün dolu anları bir arada yaşayabileceksiniz.

18:55’de “Hava Durumu” yayınını seyrederek haftalık hava durumu hakkında genel bir çıkarımda bulunabilirsiniz. 19:00’da “Zafer Kiraz ile Ana Haber” bülteni ekranlara dahil olacak. Bülteni seyrederken, dünyada ve Türkiye’de gelişen olaylara, gelişmelere dair detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan daha pek çok konu başlıkları ile dolu dolu bir haber saati sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

19:30’da “Mevlid Kandili” programını seyredebilirsiniz. Hemen ardından 21:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizi ekranlarınızda yerini alıyor. 23:30’da “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı program güncel gelişmeleri karşınıza getiriyor. Saatler 01:00’ı gösterdiğinde de “Kalk Gidelim” adlı dizi başlayacak. Ardından kısaca “1’de Bugün” haber bültenini izleyebilirsiniz. 03:50’de “Bir Yastıkta Kocayalım”, 05:15’de ise “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programının tekrarı yayına geçiyor.