Gazete Vatan Logo
Magazin Tatlı İntikam 7.bölüm fragmanında Pelin'in zor kararı!

Tatlı İntikam 7.bölüm fragmanında Pelin'in zor kararı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Tatlı İntikam izleyiciler tarafından çok sevildi. 7.bölüm fragmanı yayınlanan Tatlı İntikam'da bu hafta Pelin kritik bir karar verecek. Peki o karar ne olacak? İşte Tatlı İntikam 7.bölüm fragmanı ve özeti...

Tatlı İntikam 7.bölüm fragmanında Pelin'in zor kararı!

Başrollerinde Leyle Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın boy gösterdiği Tatlı İntikam izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 7.bölüm fragmanı yayınlanan Tatlı İntikam soluksuz izleniyor. Peki Tatlı İntikam 7.bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte yanıtı...

TATLI İNTİKAM 7.BÖLÜM FRAGMANI

PELİN’İN ZOR KARARI!

Pelin, Meliha’nın söyledikleriyle geçmişte Sinan’a yarattığı travmanın sonuçlarının kendisinin bildiğinden çok daha ağır olduğunu öğrenmiştir. Gerçekler Pelin’in yüzüne tokat gibi çarpar. Sinan’la bu kadar yakınlaşmışken her şey bir anda alt üst olur. Pelin’in sınavı işte şimdi başlıyordur. Pelin, Sinan’dan vazgeçip hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam mı edecek, yoksa büyük bir cesaret gösterip aşkına sahip mi çıkacak?

Pelin, Sinan’a Karşı Olan Duygularına Engel Olmaya Çalışıyor! Tatlı İntikam 7. Bölüm 7 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pelin, Sinan’ın geçmişin intikamını böyle aldığını düşünür: aynısını ona yaşatarak.

TATLI İNTİKAM 6.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

Kendi okuyla vurulan Pelin, Sinan’ın söylediği cümlelerle yıkılmıştır. Sinan ise, Pelin’in hala Tolga ile olduğunu düşünmektedir. Sinan ve Pelin bu kaosun içinden nasıl çıkacaklardır? Yoksa sürüklenmeye devam mı edeceklerdir?