Gazete Vatan Logo

Taksim karıştı! Demir çubuklar ve sandalyeler havada uçuştu

İstanbul Taksim'de Arapça konuştukları öğrenilen iki grup arasında kavga çıktı. Kavgada, demir çubuklar ve sandalyeler havada uçuştu.

Taksim karıştı! Demir çubuklar ve sandalyeler havada uçuştu

İstanbul Taksim'de iki grup arasında çıkan kavgada sopa, demir ve sandalyeler kullanıldı. Tekme yumrukların havada uçuştuğu kavga cep telefonu ile görüntülendi.

YABANCI UYRUKLU İKİ GRUP TARTIŞTI

Sakızağacı taksi durağı ile İstiklal Caddesi kesişimindeki geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Atıf Yılmaz Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanında Arapça konuştukları görülen yabancı uyruklu iki grup arasında tartışma çıktı. Yaka paça dışarıya atılan müşterilerle çalışanların arasında çıktığı öğrenilen tartışma cadde de devam etti.

TEKME VE YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Kısa sürede kavgaya tutuşan taraflar, ellerine geçirdikleri sopa, demir, sandalye gibi cisimleri birbirine fırlatmaya başladı. Bir anda savaş alanına dönen caddede tekme ve yumruklar havada uçuştu. Mekan çalışanlarının darp edip kovaladığı müşteriler, kısa süre sonra geri dönerek kavgaya devam etti. Çevrede toplananlar meraklı gözlerle kavgayı izlerken o anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.