Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 28 Mart Çarşamba

28 Mart Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkıyor. Her karesinde farklı gerilimli anlara ve kesitlere değinen dizide neler yaşandığını merak ediyorsanız bu tekrar bölümü sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Jet Sosyete” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara yansıyacak. Komik ve eğlence dolu bir akşam geçirmek istiyorsanız bu diziyi rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 28 Mart Çarşamba

Sabah saat 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sabah dizi seyretmeyi seviyorsanız bu sevilen diziyi keyif içinde izleyebilirsiniz. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı diğer sevilen dizinin tekrarı başlıyor. Star ekranlarının klasiği olan bu diziyi hafta içi her sabah ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Daha sonra 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Saatler 11:00’a geldiğinde, “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı sizleri karşılıyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile ekranları renklendiren yayında ünlü camiasına dair pek çok konu konuşuluyor. Magazin severlerdenseniz hafta içi her gün bu renkli yayını izleyerek sabahınıza heyecan ve keyif katabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil olacak. Yaşamın farklı alanlarında meydana gelmiş kayıplar ve cinayet olayları bir kez de bu stüdyo programında ele alınıyor, muhabir ekiplerinin araştırmaları ile gerçekler ortaya çıkıyor. Gün ortasında ise sevilen iki dizinin yepyeni bölümlerini izleyebilirsiniz. 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına yansıyor. 17:15’de ise “Adını Sen Koy” adlı dizi heyecan dolu yeni bölümü ile tüm hayranlarını ekranları karşısına bağlayacak.

Haberin Devamı

Saat 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına dahil oluyor. Haber dünyasının nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve son dakika haberleri ekranlara yansıyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden siyasete, emlaktan piyasaya kadar her alandaki gelişmeleri anlık olarak Star ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Jet Sosyete” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarınızı renklendiriyor. Her karesinde komedi dolu kesitler sunan eğlenceli diziyi izleyerek mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz.

22:15’de “Börü” adlı dizinin özel bölümünü seyredebileceksiniz. Gecenin ilerleyen saatlerine doğru 00:30’da ve 02:30’da iki farklı yerli dizinin tekrar bölümü yayına başlıyor. 04:40’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümünü görebileceksiniz.

Haberin Devamı