Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Aralık Perşembe

14 Aralık Perşembe günü Star TV, 06:45’de “Bugün” adlı güncel program ile yayın akışına başlıyor. Celal Pir’in renkli sunumuyla gerçekleştirilen programda, daha çok gündeme özgü konular ele alınıyor. Siyaset, sağlık, yaşam, spor, aktüel ve ekonomi gibi daha pek çok alandaki geniş içeriği ile dolu dolu bir program keyfi geçirmenizi mümkün kılıyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi “Siyah İnci” yeni bölümüyle ekranlarınıza dahil oluyor. Heyecan dolu kesitleriyle yine sevenlerini memnun edecek bir bölüm yayında yerini alacak. Akşamınızı renkli kılacak olan sürükleyici diziyi seyretmeyi sakın unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi edinmek için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Aralık Perşembe

Sabah ilk olarak 06:45’de “Bugün” adlı programı izleyebileceksiniz. Gündeme dair pek çok bilginin sunulduğu programı takip ederek tüm merak ettiğiniz gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Ardından 08:30’da “Siyah İnci” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle… Eğer son bölümünü kaçırdıysanız sabah keyfi yaparken tekrarını izleyebilir ve tüm merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Aşk temalı sevilen dizinin hemen ardından saat 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ekranlara geçiyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu adlı sunucuların ortaklığı ile sunulan renkli eğlence programında magazin dünyasına ait tüm sıcak gelişmeler masaya yatırılıyor. Daha sonra detaylı şekilde araştırılarak seyirciye aktarılıyor. Magazin severlerinin pür dikkat seyrettiği programda ayrıca hafta içi her gün farklı konuklar da ağırlanıyor. Masa etrafında hoş sohbetler eşliğinde geçen magazin programını seyrederek tüm yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Saatler 13:00’ı gösterdiğinde “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranların karşısında yerini alıyor. Programda, faili meçhul cinayetler ve pek çok kayıp dosyaları gibi pek çok yaşamsal konu ayrıntılı şekilde ele alınarak çözüme kavuşturulmaya devam edecek. Gün ortasında doğru ise sevilen yerli iki dizinin yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. İlk olarak 15:30’da “Beni Affet” adlı aşk dizisi yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına geçecek. Hemen ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü ekranlarınızda…

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” adlı haber bülteni ile gündemin tüm gelişmeleri ayrıntılı şekilde seyircilerine aktarılacak. Gündeme dair tüm son dakika gelişmelerini ekranlarınızdan izleyerek öğrenme şansı elde edebileceksiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, spor, yaşam ve hava durumu gibi daha pek çok alandaki gelişmelere değinilecek.

20:00’da “Siyah İnci” adlı dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağı başlıyor. Yeni bölümde yine nefes anlar yaşanacak! Vural ile annesi Canan beklemedikleri bir an da beklenmedik bir olay ile karşılaşıyor. Irmak’ın kendi hastalığını öğrenmiş olması ise evde ayrı bir yıkıma yol açar. Artık Irmak’ın tek isteği vardır. O da sevdiği adam Kenan’la kalan ömrünü iyi bir şekilde geçirebilmek… Her karesine tutuklu kalacağınız yeni bölümü mutlaka seyretmelisiniz. 23:45’de “Söz “ adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarda geliyor. 02:30’da “Dolunay”, 05:00’da ise “Kara Sevda” adlı iki sevilen dizinin tekrarı sevenleriyle buluşuyor.

Haberin Devamı