Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Nisan Salı

03 Nisan Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlara geçecek. Heyecan dolu kesitler sunan dizi, sabahınızı daha hareketli ve renkli hale getirecek. 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Her karesinde farklı yaşananları gözler önüne seren dizi ile mükemmel bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Nisan Salı

07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Son bölümde yaşananları merak ediyorsanız, bu tekrar bölümünü sakın kaçırmayın. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Hafta içi her gün ekranlar karşısına çıkan dizi, renkli ve heyecan dolu bir sabah geçirmenizi mümkün kılacak. 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü yayında yerini alacak. Sevilen diziyi kahvaltınızı yaparken takip edebilir ve birbirinden farklı heyecanlı anlara şahit olabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı canlı magazin programı sizlerle oluyor. Magazin gündemini meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri, detaylı şekilde bu programdan analiz edebilirsiniz. Ünlülerin yaşamına özgü tüm merak edilen güncel gelişmeler, renkli VTR’ler ile bu programda konuşulacak. Magazin gündemini meşgul eden tüm detayları, hafta içi her gün analiz ederek merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı canlı yayın programı sizlerle. Hayatın farklı dönemlerinde farklı şekillerde meydana gelmiş kayıp ve cinayet olayları bu programda karşınıza çıkıyor. Hafta içi her gün başlayan bu programdan yaşama özgü pek çok konuda bilgi edinebileceksiniz. 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen diziyi izlerken birbirinden farklı hayat hikayelerine tanıklık edebileceksiniz.

Haberin Devamı

17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil olacak. Heyecan dolu anlar yaşatan dizi ile mükemmel anlar geçirebileceksiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısındaki yerini alacak. Haberin nabzını tutan sıcak gelişmeler ve olaylar, tek tek bu akşam bülteninde karşınızda oluyor. 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı heyecan dolu dizinin yepyeni bölümünü seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. 00:15’de yerli bir dizinin tekrar bölümü karşınızda olacak. 03:00’da bir başka yerli dizinin tekrarı başlıyor. 05:00’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak.

Haberin Devamı