Gazete Vatan Logo

Şiddet uygulayan kocaya korkunç infaz

İstanbul’da eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşayan damadı, kayınbiraderi araçla ezdi, kayınpederi pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Şiddet uygulayan kocaya korkunç infaz

Kartal’da iki gün önce meydana gelen olayda, Kenan Cevizli isimli bir kişi sokak ortasında pompalı tüfekle öldürüldü. Olayın ardından Cinayet Büro amirliği ekipleri soruşturma başlattı. Yapılan incelemede, Cevizli’nin silahla öldürülmeden önce araba ile ezildiği tespit edildi. Polis soruşturma başlatırken, Cevizli’nin bir süre önce eşiyle tartıştığını 10 gün önce eşinin evi terk ederek baba evine döndüğünü tespit etti. Damadın bu nedenle eşinin ailesiyle kavgalı olduğu öğrenildi. Bu gelişme üzerine Kenan Cevizli’nin kayınpederi Bülent Güzeltepe ve oğlu Sait Güzeltepe ile damatları C.E. (30)ve O.D. (27) gözaltına alındı.

Kameraya yansıdı

Yapılan soruşturmada Sait Güzeltepe’nin kullandığı otomobille Kenan Cevizli’ye çarptığı, baba Güzeltepe’nin de pompalı tona ateş ettiği tespit edildi. Bu sırada diğer damatlar C.E. ve O.D.’nin başka bir araçla onları takip ettiği belirlendi. Yapılan soruşturma sırasında ise bir vatandaşların kargaşayı görerek olay sırasında cep telefonuyla olayı görüntülediği ortaya çıktı. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler baba oğul tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olayla bir ilgilerinin bulunmadığını söyleyen damatlar C.E. ve O.D. savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı