Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Mayıs Cumartesi

19 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı eğlence ve keyif dolu yayın sizlerle oluyor. Miniklerin masum eğlenceli hallerini gözler önüne seren program hafta sonu sabahınıza renklilik katacak. Akşam kuşağında ise 20:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Konakta yaşanan renkli ve keyifli anlara bu diziyi izlerken tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Mayıs Cumartesi

Sabah saatlerinde “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı programın tekrar bölümü yayına başlıyor. Miniklerin masum ve renkli anlarını gözler önüne seren program ile güzel bir hafta sonu sabahı sizleri bekliyor. 08:15’de “Kendine İyi Bak” adlı renkli yayın ekranlara dahil oluyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bu yaşam programından diyet, beslenme, egzersiz ve spor gibi daha pek çok alanda detaylı bilgiler edinebileceksiniz. Alanında uzman hekimlerin katıldığı yayını keyif içinde izleyerek farklı konularda bilgi sahibi olabilirsiniz. 10:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı canlı yayın ekranlar karşısına çıkıyor. Programı izlerken magazin gündemini meşgul eden tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Demet Akbağ ile Çok Aramızda” adlı komedi dolu program yayına geçecek. Tekrar bölümü ile ekranlara geçen programda ünlüler arasındaki pek çok farklı şakalaşmalara tanık olabileceksiniz. 15:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı programın tekrar bölümü yayına geçiyor. Miniklerin masum ve komedi dolu konuşmalarını izlerken güzel bir gün ortasına başlangıç yapabileceksiniz. 17:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı programın yeni bölümü yayın akışına geçecek. 18:45’de “Hafta Sonu Ana Haber” adlı akşam bülteni karşınızda olacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini detaylı şekilde bu bültenden inceleyebilme imkanı elde edebilirsiniz. Sağlık, siyaset, emlak, hava durumu, spor ve yaşam gibi daha pek çok konu alanları hakkındaki gelişmeleri bu bültenden inceleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Prof. Dr. Mustafa Karataş ile İftar Vakti” adlı program yayına geçiyor. İftar vaktinizi güzel dini bilgiler eşliğinde geçirmek isterseniz bu canlı yayını izlemeyi unutmayın. 20:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışında bulunacak. Komedi dolu sahneleri ile yayına geçen dizi tüm hayranlarını yine ekranları karşısına toplamayı başarıyor. 00:15’de “Taksi 2” adlı sinema filmi ile yayın akışı devam ediyor. 01:45’de “Prof.Dr. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti” adlı program sizlerle olacak. 04:00’da “Akma Tuna” adlı Türk sinemasının, 05:30’da ise “Klavye Delikanlıları” adlı dizinin tekrar bölümü yayına başlıyor.

Haberin Devamı