Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Mayıs Cumartesi

12 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de”Zaman Makinesi 1973” adlı sinema filmi ile başlıyor. Sevilen film ile güzel bir hafta sonu sabahına kendinizi hazırlayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yepyeni bölümü yayında yerini alıyor. Komedi dolu sahneleri ile herkesi güldürmeyi başaran dizi bu yeni bölümünde de yine tüm hayranlarını mutlu edecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Mayıs Cumartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak “Zaman Makinesi 1973” adlı yerli sinema filmi ile karşınıza çıkıyor. ekranların sevilen filmi ile hafta sonu sabahınızı çok daha renkli hale getirebilirsiniz. 08:15’de “Kendine İyi Bak” adlı sabah programı yayında yerini alacak. Ebru Akel’in sunduğu programda diyet, beslenme, spor ve egzersiz gibi daha pek çok konu alanları hakkında bilgiler edinebileceksiniz. Aydınlatıcı bilgilerin sunulduğu programa aynı zamanda alanında uzman hekimler de katılıyor

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 10:00’a geldiğinde, “Cumartesi Sürprizi” adlı canlı magazin programı yayına geçiyor. Magazin dünyasına dair tüm merak edilen gelişmeleri bu programdan takip edebileceksiniz. Ünlü yaşamına dair gelişmelerin ele alındığı yayında yine en güncel gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. 13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı program sizlerle olacak. Diyar diyar gezerek dolaşan ünlü sunucu, gezdiği yerlerin hem kültürel özelliklerini hem de lezzetli yemeklerini tanıtıyor. Hafta sonu gün ortanızı renklendiren program ile sofralarınıza birbirinden enfes lezzetler ekleyebilme imkanı elde edeceksiniz.

Haberin Devamı

14:00’da “Çukur” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısında olacak. Aksiyon dolu dizi ile hareketli bir gün ortası yaşayabilirsiniz. 17:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli program karşınıza çıkıyor. Miniklere eğlence dolu anlar yaşatan program yine tüm hayranlarını ekranları başına toplayacak. 18:45’de “Show TV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve tarih gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri bu akşam bülteninden ayrıntılı şekilde takip edebilirsiniz.

20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken güzel bir akşama hazır olun. 00:15’de “Uyumsuz” adlı sinema filmi sizlerle olacak. Sevilen film ile hafta sonu mükemmel bir TV keyfi gerçekleştirebileceksiniz. 03:00’da bir başka yabancı sinema sizlerle olacak. Ardından 05:30’da “Servet” adlı dizinin tekrarı yayına geçiyor.

Haberin Devamı