Gazete Vatan Logo

Sevda Kuşun Kanadında'nın yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor!

Sevda Kuşun Kanadında yayınlanan bölümleri ile Türkiye tarihinme ışık tutmaya devam ediyor. Cuma akşamları TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluşan Sevda Kuşun Kanadında'nın 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevda Kuşun Kanadında 8. yeni bölümü ile Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında!

Sevda Kuşun Kanadında'nın yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor!

Sevda Kuşun Kanadında yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Türkiye tarihine ışık tutan Sevda Kuşun Kanadında izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile izleniyor. Yeni sezonda da başarısını devam ettiren Sevda Kuşun Kanadında Cuma akşamı TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

SEVDA KUŞUN KANADINDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Genel Yönetmenliğini ve yapımcılığını Mesut Uçakan'ın, Yönetmenliğini Ayhan Özen'in, başrollerini Murat Ünalmış, Sevtap Özaltun, Yavuz Bingöl, Ufuk Bayraktar, Müge Boz, Özge Sezince, Timur Ölkebaş, Ceyda Olguner ve Bahadır Yenişehirlioğlu paylaştığı dizinin senaryosunu ise Oktay Berber, Mustafa Burak Doğu, Selma Hacıosmanoğlu ve Alp Emre kaleme alıyor…

SEVDA KUŞUN KANADINDA 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SEVDA KUŞUN KANADINDA YENİ SEZONDA YENİ KARAKTERLER

Diziye yeni sezonda dahil olacak karakterlerden biri de Filiz. Dönemin önemli yazarlarından Şule Yüksel Şenler’den etkilenen Filiz, üniversiteye başörtüsüyle gitmeye karar veriyor. Hakaretlerle karşılaşan Filiz’in yolu Ömer ile kesişiyor.

Haberin Devamı

Hatun Eze, yeni sezonda izleyeceğimiz yeni karakterlerden bir diğeri. Ömer ve Hediye’nin ninesi olan Hatun Eze, memleketi Erzurum’dan mahalleye geri dönüyor. Yeni sezonda seyirciler bu eğlenceli karakteri keyifle izleyecekler.

Yeni sezonda Esma ve Zafer’in varlığını gizledikleri şizofreni hastası oğulları Kubilay ortaya çıkıyor. Özel bir psikiyatri kliniğinde tutulan Kubilay’ın gizemli hikayesi izleyiciler tarafından merakla takip edilecek.

SEVDA KUŞUN KANADINDA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arif çatışmada yaralanan Zafer’e kan vererek hayatta kalmasını sağlıyor. Çatışmanın ardından Arif, yaşananların örtbas edildiğinin farkına vararak bu gizemin peşinden gitmeye karar veriyor. Bu sırada Arif’in yolu bir kez daha Cemil Ateş ile kesişiyor. Finalde ise Arif’i büyük bir sürpriz bekliyor. Babası Zafer’in yaralanmasıyla zor anlar yaşayan Tümay’a en büyük destek Arif’ten geliyor. Babası Zafer’in hayatı için endişe etmekte olan Tümay, bir yandan da Nesteren ile karşı karşıya gelen annesi Esma’ya destek oluyor.

Haberin Devamı

SEVDA KUŞUN KANADINDA DİZİSİNİN KONUSU

Sevda Kuşun Kanadında, bir kuşak hikayesi… 1968-70’leri ilk defa milli bir bakış açısıyla ele alıyor. Çarpıcı aşk öykülerini anlatırken getirirken o dönemin siyasal ve sosyal arka planını da yansıtıyor. O dönemde yaşanan olayların bugüne şaşılacak derece benzediğini gösteriyor. Bu vesileyle ülkemizde gerçekleştirilmek istenen hain darbe kalkışmasının da köklerine iniyor ve olaylar, ilk paralel devlet yapılanması çalışmalarına da büyük ölçüde ışık tutacak sahnelerle birlikte akıyor…

Dizide bunların yanı sıra, bugünkü iktidarı yoğuran Mehmet Zahit Kotku, Sami Efendi, Necip Fazıl Kısakürek, Sezai Karakoç, Cemil Meriç, Şule Yüksel Şenler ve Necmettin Erbakan gibi ünlü siyaset ve kültür-sanat adamlarının mücadelelerine de yer verilirken, bu mücadeleye karşı tuzaklar kuran, ülkeyi kaosa sürükleyen ve onlara yataklık eden, cemaat adı altında faaliyet gösteren karanlık örgütlenmelere de değiniliyor.