Gazete Vatan Logo

Sahte polis, Rus sevgiliyi 100 bin dolar çarptı

Antalya’da yaşayan Rus Evgeniia Dtysheva, ‘polis’ ve ‘Ömer Demir’ olarak tanıdığı bir çocuğunun babası T.A.’nın kendisini dolandırdığını belirterek şikayetçi oldu.

Sahte polis, Rus sevgiliyi 100 bin dolar çarptı

Genç kadın Konyaaltı Polis Merkezi’nde yaşadıklarını anlattı: “2 yıl önce spor salonunda ‘Ömer Demir’le tanıştım. Görüşmeye başladık, bir süre sonra hamile kaldım. Eski eşimden çocuğum da yanımdaydı. Eski kocam Antalya’ya gelip beni Rusya’ya götürmek istedi. Ömer onu dövdü. Eski kocam da dava açtı. Bunun üzerine Ömer ‘Tüm mallarına tedbir koyduracak, her şeyi sat’ dedi. Dairemi sattığımız kişiden cip ve 100 bin dolar aldık. Ömer ‘Hesaplarına haciz gelebilir, para benim hesabımda dursun’ dedi. Evlilik için diye evrak imzalattı. Bir arsa bulduğunu söyledi. Tapuya gittik, satıcı tapuyu eve göndereceklerini söyledi. Ömer birkaç gün sonra bir tapu getirdi. ‘Arsayı 35 bin dolara aldık. Kalan para hesapta’ dedi. Sonra Moskova’ya tayin olduğunu ve bana yeni pasaport çıkaracağını söyledi. 18 Temmuz’da araca iki çanta koydu ve sabaha karşı eve geldiğinde çantalar yoktu. Pasaportu sordum, halledeceğini söyledi. Bir daha dönmedi.”

Kemerine rozet takıyor Yunuslar kapıdan alıyordu

Rus sevgili Dtysheva, “Kemerine bir polis amblemi takıyor ve her gün ‘İşe gidiyorum’ diye evden çıkıyor, polis telsizi kullanıyordu. Silahı ve mermileri vardı. Birçok kez trafik aracı aldı ve eve bıraktı. Bazen motosikletli Yunus timleri bırakıyordu” dedi. Polisler Ömer Demir olarak tanıtan kişinin T.A. olduğunu belirledi.

Haberin Devamı