Gazete Vatan Logo

Şahane Damat dizisinin son bölümü olay oldu!

Geçtiğimiz salı akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelen dizi Şahane Damat'ın yayınlanan bölümü olay oldu. İzleyicisi tarafından çok beğenilen dizi Şahane Damat'da neler yaşandı? İşte Şahane Damat dizisi son bölümün tüm ayrıntıları...

Şahane Damat dizisinin son bölümü olay oldu!

Şahane Damat son bölümü ile ekran karşısına bomba gibi geldi. Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Şahane Damat'ın başrollerinde Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru yer alıyor. Her bölümü ile gündeme düşen dizi Şahane Damat her Salı akşamı saat 20:00'de Star Tv ekranlarında!

ŞAHANE DAMAT SON BÖLÜM FRAGMANI

ŞAHANE DAMAT SON ÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Melike’nin yaşadıklarının ağırlığına daha fazla katlanamayarak patlaması ve “Şahane Damat” yalanının açığa çıkması herkes için büyük bir şok olur. Kazibe de anında kararını vermiştir; artık o ve ailesi için bir an önce Afyon’a gitmekten başka seçenek yoktur!

Cennet sırf köye dönmemek adına Tahsin’in karşısına şok edici bir teklifle çıkar. Melike ise tüm süngülerini önceki gece o nişan sırasında düşürmüştür, kaderini razıdır. Peki, Mehmet bu gidişe sessiz mi kalacaktır? Melike’yi bir daha görmemeyi göze mi alacaktır?

Mehmet’in, İlknur ve Melike arasında yapacağı seçim bu sefer hangi tarafa yönelik olacaktır? Her şey bir yana, İlknur’un tüm bu yaşananlar karşısında atacağı son kurşun nedir? Ve kimi yaralayacaktır!

Haberin Devamı

ŞAHANE DAMAT SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Oyuncular ve Künye

Yapım: Sinegraf
Yapımcı: Osman Sınav
Yönetmen: Raşit Çelikezer
Senaryo: Ayşe Ferda Eryılmaz - Nehir Erdem
Melike
Burcu Özberk
Mehmet
Ali Ersan Duru
Peri - Diva
Nükhet Duru
Hayati
Erhan Yazıcıoğlu
Tahsin - Aşk Doktoru
Mesut Yılmaz
Cennet
Hande Kaptan
Engin
Anıl İlter
İlknur
Leyla Göksun
Remzi Dede
Köksal Engür
Kibar
Selen Uçer
Tufan
Mert Carim
Kazibe
Binnur Şerbetçioğlu