Gazete Vatan Logo

Ramazan kolileri ‘tasarruf’la geliyor

Türkiye’nin önde gelen market zincirleri Ramazan’a özel koliler hazırladı. Marketlerin Ramazan kolileri tüketiciye yüzde 50’ye varan oranlarda tasarruf imkanı sunuyor.

Ramazan kolileri  ‘tasarruf’la geliyor

Market zincirleri Ramazan’a özel ve yüzde 50’ye varan oranlarda tasarruflu koliler hazırladı. Migros, bu yıl ramazana özel Bereket, Lezzet ve Ziyafet olmak üzere 3 farklı ramazan kolisi sunuyor. Kolilerde uygun fiyatlı ürünlerin yanında indirim çekleri yer alıyor.

Ramazan ihtiyaçlarını tek tek almak yerine Ramazan kolisi olarak alan Migros müşterileri yüzde 46’ya varan tasarruf sağlıyor. Bereket kolisi 27.90 TL ve yüzde 46 kazanç sağlıyor. Lezzet kolisi 20 adet üründen oluşuyor ve 42.90 TL’ye satılıyor. Ziyafet kolisi 27 üründen oluşuyor, fiyatı 59.90 TL.

CarrefourSa’da ‘Klasik, Süper, Mega ve Lüks” olarak adlandırılan 4 farklı Ramazan kolisi 29.90 ile 99.90 TL arasında değişen fiyatlara sunuluyor.

Metro Toptancı Market’in fiyatları 39.99 TL ile 99.99 TL arasında değişen Ramazan kolilerinde temel gıda ürünlerinden taze gıda ürünlerine varan 4 farklı alternatif sunuluyor. Metro yetkilileri, koli tercih edenlerin, yüzde 20’ye varan avantaj elde edeceğini belirtiyor.

Pide satışı olacak

Şok Market’in markalı ürünlerinden oluşan Ramazan erzak paketi, Şok mağazalarında yerini aldı. Şok’ta 44.90 TL’den satışa sunulacak erzak paketlerinin içerisinde Anadolu Mutfağı Pirinç ve Bakliyat ürünleri, Piyale hazır çorba ve puding, Evin Yağ, Deren Çay gibi 18 çeşit ürün yer alıyor. Şok’ta ayrıca Ramazan’a özel pide de satılacak. Şok Market, Ramazan ayı boyunca sofraları şenlendirecek ürün gamı ve Ramazan Erzak Paketi ile müşterilerinin temel ihtiyaçlarının tamamına yakınını karşılıyor.

Haberin Devamı