Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel yeni sezon fragmanında heyecan dolu sahneler!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Poyraz Karayel yeni sezonda da bomba gibi geliyor. Geçen sezon reyting listelerini allt üst eden Poyraz Karayel bu sene de bomba gibi geliyor. Üçüncü sezonuyla ekranlarda olacak diziye Funda Eryiğit, Ayda Aksel ve İlker Aksum transfer oldu. Poyraz Karayel yeni sezonun ilk bölümünde neler yaşanacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve yeni sezon fragmanı bu haberimizde..

Poyraz Karayel yeni sezon fragmanında heyecan dolu sahneler!

Kanal D ekranlarının beğeni ile takip edilen dizisi Poyraz Karayel yeni sezonu ile ekranlarda yerini alacak. Birçok farklı türü içerisinde barındıran dizi Poyraz Karayel'in yeni sezon fragmanı izleyicisini heyecanlandırdı. İşte Poyraz Karayel'in yeni sezon ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

Poyraz Karayel yeni sezon bölümleri ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Reyting rekorları kıran dizi Poyraz Karayel'in yeni sezon fragmanı izleyicisini ekranlara kilitledi. İşte Poyraz Karayel'in yeni sezon fragmanı...

Yapımcılığını Limon Film- Hayri Aslan'ın gerçekleştirdiği dizi Poyraz Karayel'in başrollerinde ise; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar yer alıyor. Polisiye, aşk ve dram gibi türleri içerisinde barındıran dizi Poyraz Karayel izleyicisine heyecanlı anlar yaşatıyor. Yeni sezonu ile heyecanlandıran dizi Poyraz Karayel'in bütün ayrıntıları...

POYRAZ KARAYEL'E YENİ OYUNCULAR
Üçüncü sezonuyla ekranlarda olacak diziye Funda Eryiğit, Ayda Aksel ve İlker Aksum transfer oldu. Ünlü oyuncu İlker Aksum dizide Poyraz ve Ayşegül’ün hayatını etkileyecek önemli bir karakteri canlandıracak.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL YENİ SEZON FRAGMANI

DİZİNİN KONUSU

Kayınpederi tarafından oğlundan ayrı bırakılan eski bir polisin oğlunu almak için mafyanın içine girmesini anlatan Poyraz Karayel ,iftira atılarak meslekten atılan eski bir polistir. Emniyet Amiri'yle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegül'ün, yanına girdiği patronu Bahri Umman'ın kızı olduğundan habersizdir. Ardından Ayşegül'ün Bahri'nin kızı olduğunu öğrenir. İlerleyen bölümlerde emniyet amiri Mümtaz ile kayınpederinin kendisine tuzak kurduğunu ve meslekten onun yüzünden atıldığını öğrenir. Mümtaz'a emri veren asıl patronun ise kayınpederi Ünsal olduğu ortaya çıkar. Bu arada Bahri, kızı Ayşegül ve adamı Poyraz'ın beraber olduklarını öğrenir. İşler iyice çığrından çıkar.

Dizinin ikinci sezonunda ise Poyraz ve diğer karakterlerin aslında üvey babası olduğunu öğrendiği İsmail Karayel , sonradan ortaya çıkan babası Adil Topal ve kardeşi Neşet Topal ile yaşadığı maceralar anlatılır.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ!

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Poyraz Ayşegül’ü kurtarmak için Sergei’i öldürmüştür. Sergei’in babası Boris, oğlunun katilini bulmaya yemin eder. Poyrazlar ne kadar arkalarındaki izleri temizleseler de Boris’in kolay kolay pes etmeye niyeti yoktur.

Poyrazlar Bahri Baba içerideyken daha fazla dışarıda olmayı kendilerine yediremezler ve hep beraber teslim olurlar. Ama Poyraz’ın bilmediği bir şey vardır. Neşet polislerin elinden kaçmayı başarmıştır. Neşet’in dışarıda serbest olduğunu duyan Poyraz çıldırır. Ayşegül’ü korumak için parmaklıklar arkasından hemen çıkması gerekmektedir.

İlker Aksum Kimdir?

lker Aksum, 30 Kasım 1971 tarihinde Isparta’da doğmuştur. Annesinin adı Nurten Aksum'dur. İlkay ve Alpay adında ikiz kardeşleri vardır. Babası Mehmet Bülent Aksum subay pilottur. İlker Aksum, Etimesgut Şeker İlkokulu'nda başlar okul hayatına. Mehmetçik Lisesi'nden mezun olur. 1989 yılında Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarını kazanarak 1993 yılının sonunda mezun olur.
1994 yılının yazında Antalya Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. İlk profesyonel rolü Hamlet oyununda Ophelia rolüdür. İki sene 10 küsür oyunda rol aldı. Kadro açılmadığı için ayrılıp 1996'da İstanbul'a yerleşti. Kısa bir süre sonra askerliğini Kars Sarıkamış'ta yaptı. Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda kısa bir süre, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda bir yıl çalıştı. Okul arkadaşı Devin Özgür Çınar'ın teklifiyle “Sır Dosyası” dizisinde bir bölüm oynadı. Bu sayede Taylan Biraderler ile tanıştı. Ve kısa süre içinde kendisini başrolünü en meşhur Şempanze'mizin oynadığı “Çarli” dizisinin Afakan Dayı’sı olarak buldu.
İlker Aksum, 2006’da ilk sinema filmi olan, Durul ve Yağmur Taylan kardeşlerin yönettiği Küçük Kıyamet’le 28. Siyad Türk Sineması Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu. Televizyonda “Birimiz İkimiz İçin” adlı yarışma programını sundu.
Çok sayıda tiyatro oyunu ve televizyon dizisinde rol alan Aksum, “Bizim Büyük Çaresizliğimiz” adlı filmde ilk defa bir sinema filminde başrolde yer aldı. 1998 yılında çekilen ilk olarak “Çarli”adlı dizide bir maymunla çevirdiği dizideki Afakan rolü ile tanındı. Özellikle Yabancı Damat dizisinde oynadığı Ruşen rolüyle tanınır. İlker Aksum, “Yabancı Damat” dizisinde üç yıl Antepli bir baklavacıyı oynadı, hemen ardından “Kara Yılan” dizisinde Antep’i işgal eden bir Fransız komutanını canlandırdı. İlker Aksum, Engin Günaydın, Binnur Kaya, Timuçin Esen, Olgun Şimşek ve Taylanlar gibi isimler ile çok eski arkadaştır.
07 Ekim 2012 tarihinde yapılan 49'uncu Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin sunuculuğunu İclal Aydın ve İlker Aksum birlikte yaptılar.

Haberin Devamı