İlker Aksum

İlker Aksum

Son dakika İlker Aksum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlker Aksum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlker Aksum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlker Aksum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilker aksum gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 ilker aksum haberi bulunmuştur. Tüm ilker aksum haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlker Aksum'dan ‘İlkerler tutulması’ fotoğrafına yorum! Nasıl ama güzel değil miydi?
İlker Aksum'dan ‘İlkerler tutulması’ fotoğrafına yorum! Nasıl ama güzel değil miydi? Sevilen oyuncu İlker Aksum, önceki gün eşi Dilay Ekmekçioğlu ile görüntülendi. Kahve içen ikiliden ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde gündem olan "üç İlker'li" fotoğraf hakkında yorum yaptı.
16.04.2024 Magazin
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 Vitrin
İlker Aksum ve Dilay Ekmekçioğlu evlendi!
İlker Aksum ve Dilay Ekmekçioğlu evlendi! Oyuncu İlker Aksum, iki yıldır birlikte olduğu Dilay Ekmekçioğlu ile nikah masasına oturdu. Çift, havuz başında sadece aile üyelerinin ve dostlarının katıldığı bir tören düzenledi.
19.06.2023 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 162. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 162. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu İlker Aksum, tarifi dinleyerek "Milföylü Köfte" yapmaya çalışacak.
15.06.2023 Televizyon
İlker Aksum: Yeni projeler yolda
İlker Aksum: Yeni projeler yolda İlker Aksum, önceki gün annesi Nurdan hanım ile birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü oyuncu, "Yeni projeler için görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.
27.02.2022 Magazin
İlker Aksum: Evlilik düşünmüyoruz
İlker Aksum: Evlilik düşünmüyoruz İlker Aksum önceki gün kız arkadaşı Şeyma Erdoğan’la Akmerkez’de görüntülendi.
10.11.2021 Magazin
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü?
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü? EDHO İlyas ölüyor mu, EDHO Azan Akbaba ayrıldı mı? Salı akşamlarının en çok izlenen dizlerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin tanıtım fragmanında Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin başından vurulduğu sahne diziyi izleyenleri şokey etti. Peki, EDHO İlyas ölecek mi, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?
26.10.2021 Gündem
İlker Aksum: Yahu ben burada oturuyorum, ne diyeyim!
İlker Aksum: Yahu ben burada oturuyorum, ne diyeyim! Geçtiğimiz günlerde bir kadınla tartışırken görüntülenen İlker Aksum, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu konu üzerine gazetecilere açıklamalarda bulundu.
28.08.2021 Magazin
İlker Aksum 'Emine Ün' iddialarına ateş püskürdü
İlker Aksum 'Emine Ün' iddialarına ateş püskürdü Oyuncu İlker Aksum, şu aralar koronavirüs tedavisiyle gündemde olan Emine Ün’le adının anılmasına tepki gösterdi.
20.08.2021 Magazin
Naz Çağla Irmak, 'Demir Kadın Neslican' filmi için saçlarını kazıttı
Naz Çağla Irmak, 'Demir Kadın Neslican' filmi için saçlarını kazıttı Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsünü konu alan 'Demir Kadın Neslican' filminin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Filmde Neslican Tay'ı canlandıran Naz Çağla Irmak, rolü için saçlarını kazıttı.
15.07.2021 Televizyon
Kanserle savaşın simge olmuştu! İşte Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu
Kanserle savaşın simge olmuştu! İşte Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu Kansere karşı mücadelenin simge ismi Neslican Tay'ın hayat hikayesi beyazperdeye taşınıyor. Çok sayıda ünlü ismin rol alacağı filmde, Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu belli oldu.
3.07.2021 Magazin
İlker Aksum'un kaza anı görüntüleri ortaya çıktı!
İlker Aksum'un kaza anı görüntüleri ortaya çıktı! Adana'da kontrolden çıkan otomobiliyle refüjdeki ağaca çarpıp takla atan oyuncu İlker Aksum'un seyir halindeyken önüne çıkan motosiklete çarpmamak için manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybettiği ortaya çıktı. Kazaya ait güvenlik kamerası görüntülerinde, Aksum’un otomobilin refüje çarptıktan sonra takla atarak sürüklenmesi ve tekerleğinin yerinden çıkarak savrulması yer alıyor.
31.05.2021 Magazin
Ünlü oyuncu İlker Aksum'un kaza anı görüntüleri ortaya çıktı!
Ünlü oyuncu İlker Aksum'un kaza anı görüntüleri ortaya çıktı! Ünlü oyuncu İlker Aksum'un kaza anı görüntüleri ortaya çıktı!
21.01.2022 Magazin
İlker Aksum'un otomobili takla attı! Araçta sıkıştı, son durumu...
İlker Aksum'un otomobili takla attı! Araçta sıkıştı, son durumu... Adana’da oyuncu İlker Aksum’un kullandığı otomobil, refüjdeki ağaca çarpıp takla attı. Aksum araçta sıkıştı, esnaf tarafından çıkarıldı. İşte son durumu...
29.05.2021 Magazin
İlker Aksum: Ev işlerinden sıkıldım!
İlker Aksum: Ev işlerinden sıkıldım! Oyuncu İlker Aksum, önceki akşam Etiler'de bir pastane çıkışı görüntülendi. Aksum, “Şeyma'nın yokluğunda yemek, ütü ve temizlik yapmaktan sıkıldım" dedi.
31.01.2021 Magazin
İlker Aksum'dan evlilik sorusuna şaşırtan yanıt!
İlker Aksum'dan evlilik sorusuna şaşırtan yanıt! İlker Aksum'a, "Yeni yılda Şeyma Hanım'a evlilik teklifi eder misiniz?" sorusu yöneltildi. Aksum'un yanıtı ise şaşırttı...
2.01.2021 Magazin
İlker Aksum’un alışveriş turu beş dakika sürdü
İlker Aksum’un alışveriş turu beş dakika sürdü Oyuncu İlker Aksum, önceki gün sevgilisi Şeyma Şener’le birlikte Etiler’de objektiflere yansıdı.
25.11.2020 Magazin
7. Koğuştaki Mucize konusu ne, gerçek mi? Oscar adayı 7. Koğuştaki Mucize oyuncu kadrosu…
7. Koğuştaki Mucize konusu ne, gerçek mi? Oscar adayı 7. Koğuştaki Mucize oyuncu kadrosu… Türkiye’nin En İyi Uluslararası Film Oscar adayı Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini yaptığı “7. Koğuştaki Mucize” filmi oldu. 7. Koğuştaki Mucize konusu ne, gerçek mi? 7. Koğuştaki Mucize oyuncu kadrosu…
10.11.2020 Gündem
Türkiye'nin Oscar adayı: "7. Koğuştaki Mucize"
Türkiye'nin Oscar adayı: "7. Koğuştaki Mucize" Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in yaptığı "7. Koğuştaki Mucize" filmi, 93'üncü Akademi Ödüllerinde yarışmak üzere, Türkiye'nin En İyi Uluslararası Film Oscar adayı olarak belirlendi.
10.11.2020 Kültür Sanat
İlker Aksum’a 'alkollü araç' soruşturması
İlker Aksum’a 'alkollü araç' soruşturması Oyuncu İlker Aksum, geçtiğimiz aylarda alkollü araç kullanırken trafik polislerine yakalandı. 1,09 promil alkollü olan Aksum hakkında soruşturma başlatıldı.
5.11.2020 Magazin
Ramo ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? Yeni sezon fragmanı yayınlandı!
Ramo ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? Yeni sezon fragmanı yayınlandı! Ramo ne zaman başlıyor, Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman soruları dizi takipçileri tarafından merak edilen soruların başında geliyor. Ramo'nun suç dünyasında yükselişi ve sıradışı hikayesinin anlatıldığı dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Ramo dizisinin ilk fragmanı bugün yayınlandı. Peki, Ramo ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo dizisi ile ilgili merak edilenler...
11.08.2020 Gündem
Ramo dizisi ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yayınlanacak mı, yeni bölümü ne zaman?
Ramo dizisi ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yayınlanacak mı, yeni bölümü ne zaman? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? Ramo dizisi ne zaman başlayacak? Soruları dizi setlerinin verilen aranın ardından başlamasıyla merak ediliyor. Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Hürriyet mahallesinde gerçekleştirilen dizide Ramo'nun suç dünyasında yükselişi ve hikayesi izleyiciye aktarılıyor. BKM film imzalı, ilk bölümü 14 Ocak 2020 tarihinde yayımlanan dizinin yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın oturuyor. Senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı aksiyon ve dram türündeki dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ramo, gerçek bir karakterden kurgulanmıştır. Peki, Ramo dizisi ne zaman yayınlanacak? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman?
15.06.2020 Gündem
İlker Aksum'un çardak keyfi
İlker Aksum'un çardak keyfi Oyuncu İlker Aksum ve eşi Şeyma Aksum, önceki gün Etiler’deki evlerinin bahçesinde komşularıyla sohbet ederken görüntülendi.
20.05.2020 Magazin
Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bugünde mi yok?
Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bugünde mi yok? Salı günlerinin sevilen dizilerinden Ramo hakkında araştırmalar arttı. Corona nedeniyle setlere ara verilinde en son 11. Bölümü ile ekranlara gelen Ramo dizinin 12. Bölümü merak ediliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizinin son bölümünde köstebeği bulmak için her şeyi yapılırken, aşkları intikamlarından ağır gelecek ve Sibel ile Ramo kavuşacaktı. Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bu akşam da mı yok?
21.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlker Aksum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilker aksum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.