Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel'in oyuncu kadrosunda sürpriz isim!

Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Poyraz Karayel Ekim'de başlayacak 3. sezonu ile bomba gibi geliyor! Heyecanla beklenen Poyraz Karayel'in yeni sezonuna dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Başarılı dizi Poyraz Karayel’in yeni sezonunda diziye sürpriz isimler katıldı. Yeni sezonda Poyraz Karayel’in oyuncus kadrosuna katılan Funda Eryiğit, Ayda Aksel ve İlker Aksum’dan sonraz diziye ‘’Güneşin Kızları’’, Galip Derviş’’, ‘’Adı Mutluluk’’ dizilerinde rol alan Fatih Dönmez’de katıldı.

Poyraz Karayel'in oyuncu kadrosunda sürpriz isim!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Poyraz Karayel yeni sezon tanıtım fragmanları yayınlandı. Geçen sezon reyting listelerini alt üst eden Poyraz Karayel’in yeni sezonu hayranalrı tarafından merakla bekleniyor. Yeni sezonda kadrosuna yeni oyuncular ekleyen Poyraz Karayel’e dair merak edilenler…

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Hare Sürel, Ataberk Mutlu, Cem Cücenoğlu, Ece Özdikici, Gülçin Hatıhan ve Emirhan Akbaba’nın paylaştığı yapımın kadrosuna Funda Eryiğit, Ayda Aksel ve İlker Aksum’un ardından daha önce ‘Galip Derviş’, ‘Adı Mutluluk’ ve ‘Güneşin Kızları’ gibi projelerde rol almış olan Fatih Dönmez dahil oldu.

Poyraz Karayel, yeni sezonuyla Ekim’de Kanal D ekranlarında!

Fatih Dönmez Kimdir?

Fatih Dönmez 1 Ocak 1975 Frankfurt doğumludur.Başarılı oyuncu 2004 yılın`da Gönül Yarası adlı sinema filminde doktor olarak rol almıştır.2004 Kalbin Zamanı ,2004 Korkuyorum Anne ,2004 senesi Kanal D ekranlarında yayınlanan Yabancı Damat isimli yapımlarda konuk oyuncu olarak rol almıştır. 2005`te vizyona giren Şaşkın adlı sinema filminde oynamıştır.başarlı oyuncu 2007 Vazgeç Gönlüm, 2008 Gece Gündüz,2009 Ah Kalbim (Orkun) ,2010-2012 yılları arasında yönetmenliğini Hasan Kıraç ve Ahu Atılganın yaptığı Farklı Desenler dizisin`de Yaşar Efegil rolünü canlandırmıştır.2014 yılı Atv ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Beyaz Karanfil isimli dizi` de rol almaktadır.

Haberin Devamı