Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 21.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümde Poyraz Sema’yı vurur!

Poyraz Karayel 21.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümde Poyraz Sema’yı vurur!

Kanal D'nin sevilen dizilerin Poyraz Karayel 21.bölümüyle ekranlara geliyor. Poyraz Karayel'in yeni bölümde Poyraz Ayşegül’ün gözleri önünde Sema’yı vurur! Poyraz Karayel 21.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Poyraz Karayel 21.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümde Poyraz Sema’yı vurur!

Kanal D'nin büyük beğeni toplayan dizisi Poyraz Karayel bu akşam 21.bölümüyle izleyicisini karşısına çıkıyor. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Gözleri önünde Poyraz’ın Sema’yı vurduğunu gören Ayşegül’ün dünyası başına yıkılır! Evde büyük bir yas havası ve pişmanlık vardır! Poyraz Karayel 21.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Poyraz Karayel 21.bölüm özeti

Gözleri önünde Poyraz’ın Sema’yı vurduğunu gören Ayşegül’ün dünyası başına yıkılmıştır. Evde büyük bir yas havası ve pişmanlık vardır. Poyraz Ayşegül’e durumu anlatmaya çalışırken Sefer de Zafer’den Sema’nın intikamını almaya yemin eder ama Zafer’i bulamayınca namlusunun ucuna Avukat Nejdet gelir.

Poyraz’ın Bahri’nin tutuklanması için tanıklık yapması gerektiğini öğrenen Zafer ise bunun için yeni bir karar verir. Bu sefer hedefindeki isim Savcı Kemal’in oğlu ve Ayşegül’ün hastası olan genç Oğuz’dur. Olayı son anda haber alan Poyraz, Oğuz’u kurtarmayı başarabilecek midir?

Poyraz Karayel 21.bölüm fragmanı izle

İlker Kaleli

Poyraz Karayel

Haberin Devamı

Hayatı boyunca tutunacak bir dal aramış ama başaramamış. Siz onu bir serseri gibi göreceksiniz ama ondaki yürek kimsede yok. Sadece gününde değil. Poyraz eski bir polis. İşlemediği bir suç yüzünden meslekten atıldıktan sonra, hayatı baş aşağı yuvarlanmış. Bir yanda çok sevdiği oğlu. Bir yandan tek aşkı Ayşegül. Yanına girdiği mafya babası Bahri. Amiri Mümtaz. Bütün dünya birleşmiş Poyraz'ın üzerine gelmektedir. Oysa bunlar Poyraz için çocuk oyuncağıdır.

Burçin Terzioğlu

Ayşegül

Poyraz'ın aşkı. Bahri'nin kızı. Babasının karanlık dünyasından nefret ettiğinden, onunla görüşmeyi uzun zamandır reddediyor. Kendisine yeni bir hayat kurmuş, ayakları üzerinde durmayı başarmış ve doktor olmuş ama dünyasına kimseyi sokmamıştır. Güzel, zeki, yalnız ve yaralı. Hayatı, Poyraz'ın gelmesiyle tekrar alt üst oluyor.