Gazete Vatan Logo
Magazin Oyunbozan 5. bölüm fragmanında işler karışıyor!

Oyunbozan 5. bölüm fragmanında işler karışıyor!

Show Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Oyunbozan'ın 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İlgi ile takip edilen dizi Oyunbozan'da bu hafta neler yaşanacak? İşte tüm ayrıntıları ve son yayınlanan 5. yeni bölüm fragmanıyla Oyunbozan...

Oyunbozan 5. bölüm fragmanında işler karışıyor!

Başrollerinde Barış Kılıç ve Tuvana Türkay'ın rol aldığı dizi Oyunbozan izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ekrana geldiği ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizi Oyunbozan'ın yapımcılığını Ali Gündoğdu ve Asena Bülbüloğlu üstleniyor. Oyunbozan Cumartesi akşamları saat 22:00'de Show Tv ekranlarında olacak...

OYUNBOZAN 5. BÖLÜM FRAGMANI

“Oyunbozan”ın 5. Bölümünde; Eylül'ün Emre ve Ece'yi aynı araçta görmesi Ece'yi fena halde köşeye sıkıştırmıştır. Emre durumu toparlamak isteyince Ada'nın sağlık durumundan Yamaner'ler haberdar olur. Derin Ses'in itirafı Ece'yi şok eder. Kızgınlıkla konuştuğu Derin Ses'ten alacağı cevap Ece'yi zor durumda bırakır. Duvara yaptığı resimden sonra Kaan'a gelen bir telefon onu çıkmaza sokacak.

Gelen teklife çok şaşıracak. Mine'nin Ece'nin eskiden teyzesi ve eniştesiyle yaşadığı evi plansız ziyaret etmesi herkesi merakta bırakır. Kemal'in Mine'ye olan tutumu Ece'yi korku içinde bırakacaktır. Kemal'in olası bir lafı Ece'yi ipe götürebilir. Feyyaz'ın Rüzgar'ı kendi özel işlerinde kullanması onu bir hayli rahatlatacak. Ancak Rüzgar bu görevi yerine getirirken başına geleceklerden habersizdir.Mahir'in Emre'yi zamansız ziyareti Emre'yi şaşırtacak hatta kuşkuya düşürecektir.

Haberin Devamı

Mahir Emre'yi apar topar bir eve götürecek. Emre'nin karşılaştığı manzara karşısında intikam duygularının daha da kabardığını görürüz. Emre bu ziyaretin ardından Yamaner'lerin evine gelecek ve Ece'yle karşı karşıya kalacaktır. Ece'nin göz yaşları içinde Emre'ye söylediği ilk söz ne olacak?

OYUNBOZAN HİKAYE VE KÜNYE

Aka Yapım, Ali Gündoğdu ve Asena Bülbüloğlu'nun yapımcılığını üstlendiği, başrollerini; Barış Kılıç ,Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Kenan Bal'ın paylaştığı zengin oyuncu kadrosunda Serdar Orçin, Ceren Erginson, İlayda Akdoğan ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı "Oyunbozan" yeni bölümleriyle her Cumartesi saat 20.00'de Show TV'de!

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlendiği "Oyunbozan" dizisinin senaryosunu ise Altuğ Küçük kaleme alıyor.

EMRE VE ECE'NİN İMKANSIZ GÖRÜNEN HİKAYESİ!

Haberin Devamı

Bir yanda yıllardır bu¨yu¨k bir nefretle o¨c¸ almak ic¸in bekleyen doktor Emre, diğer yanda sevdiği insanlarla hayat tarafından sınanan Ece... Oyunbozan, Emre ve Ece’nin imkansız go¨ru¨nen hikayesini anlatır.

Yıllar o¨nce yaşadığı kaybın sorumlusu olarak medya imparatoru Mahir Yamaner’i go¨ren Emre, Yamaner ailesine karşı akıl almaz oyunlar ic¸ine girecek; her tu¨rlu¨ yolu mu¨bah sayacağı bu yolculuğa Ece’yi de dahil edecektir.

Anne ve babası yıllar o¨nce o¨len Ece, kardeşiyle birlikte teyzesinin evinde yaşar. Psikoloji mezunu olan Ece’nin tek amacı bir hastanede iş bulup kardeşi Ada’yla birlikte sade bir yaşam su¨rmek... Ancak işler istediği gibi gitmeyecek; alacağı haberle derinden sarsılacaktır. Kardeşi Ada, o¨lu¨mcu¨l bir hastalığın penc¸esindedir ve ku¨c¸u¨k kızın yaşaması ic¸in tek c¸ıkış yolu Emre’dir.

Bu¨rokrasi ve cemiyet hayatındaki o¨nemli isimlerden oluşturdukları, santaj dosyaları sayesinde gu¨cu¨ ellerinde tutan Yamaner ailesi bu defa Emre’nin kusurusuz go¨ru¨nen planı ile karşılaşacaklar.

Haberin Devamı

Emre, Ada’nın hayatta kalması ic¸in Ece’yi, şoke eden bir teklif sunar. Ko¨şeye sıkışan Ece o¨nce reddetse de kardeşini o¨lu¨mden kurtarmak ic¸in c¸aresizce daha sonra bu teklifi kabul edecektir. Ece ummadığı bir seru¨venin ic¸inde, Yamanerlerin yalısında go¨zlerini ac¸acak.

Emre Ece’yi, Yamanerlerin yalısına kendi elleriyle go¨nderecek. Ancak zamanla aşık olacağı Ece’yi aslında bir engerek yuvasına hapsettiğini anlaması c¸ok da uzun su¨rmeyecektir.

Aşkı da nefreti de tadacak olan Ece, o¨nu¨ne c¸ıkan oyunları bir bir bozmak ic¸in elinden geleni yapacaktır.

Yapımcı: Ali Gündoğdu, Asena Bülbüloğlu

Yönetmen: Emre Kabakuşak

Senaryo: Altuğ Küçük