Aman zahmet olmasın

Dünyada daha önce yapıldı mı bilmiyorum ama Türkiye’de ilk kez bir televizyon dizisinin sergisi açıldı: “Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam”

Ankaralı sanatçı Murat Daşkın’ın hazırladığı silikon heykeller ve dönemin ihtişamını sergileyen diğer objeler eminim büyük ilgi görecek. Sergide, daha sonra eklenecek isimler dışında şimdilik Halit Ergenç, Vahide Perçin, Meltem Cumbul, Mehmet Günsur ve Tuncel Kurtiz heykelleri bulunuyor. Eee? Hani nerede Meryem Uzerli? O önümüzdeki ay kadroya dahil olacakmış? Aman, zahmet olmasın!

Sokağa çıkıp insanlara ‘Muhteşem Yüzyıl deyince aklınıza gelen ilk ismi söyleyin’ diye sorulsa acaba kim söylenir?

Hele Meltem Cumbul, ilk 11 kadrosuna bile zor girer.

Kadıncağız, Meryem yani, bu dizi uğruna aklını yitirecekti garibim. Türkiye’den yarı deli kaçtı, memleketine kendini zor attı.

Bunu kendisi söylüyor. Dizi çekimlerinin yoğunluğu bir yandan, Türkçe’sinin belini doğrultma çabaları bir yandan, evsizliği, bir otel odasına tıkılı kalması bir yandan... O dönem akıl sağlığını bir miktar kaybettiğini röportajlarında kendi ağzından duyduk.

Haberin Devamı

Evet Vahide Perçin’e de bayılıyorum, bu dizide kendisine verilen görevi de layıkıyla yerine getirdiğini düşünüyorum tamam ama, bu ülkede artık sittin sene “Hürrem” denildiğine akla ilk gelecek isim Meryem Uzerli olacaktır. O yüzden “Onun heykelini de daha sonra yapacağız” demek yerine serginin ilk açılış gününde baş köşede olmalıydı. Gerçi eminim bu vefasızlık Uzerli’nin pek de umurunda değildir. Temiz kalpli, egosuz ve hazımlı bir kadın çünkü o... Böyle şeyleri takmaz gibi duruyor. Bu açıdan bakılınca da yazdıklarım tamamen benim işgüzârlığım gibi görünüyor.

Bu arada yeri gelmişken, Ozan Güven-Meryem Uzerli ilişkisi benim pek içime sindi. İki telaşsız, sakin ama eğlenceli ruh birbirini buldu gibi görünüyor.

Maşallah dediğim ineğin süt vermeye devam ettiği bu zamana kadar pek görülmemiştir gerçi, dilimi ısırayım ama umarım bu ilişki uzun ömürlü olur.

Darısı isteyip de bulamayanların başına...

YİNE GOL DEĞİL...

Hülya Avşar tırnaklarını geçirdiği Acun ekranından ayrılmak istemiyor. En büyük kozlarından birini Cuma akşamı oynadı, programına eski kocasını davet edip, içli içli bakarak “Beni niye aldattın?” diye sordu.

Haberin Devamı

“Vay ne büyük cesaret, büyüksün Hülya!” tepkilerini bekliyordu muhtemelen ama işte gel gör ki yine

olmadı...

Reyting sıralamasında AB’de 21’inci, Total’de 29’uncu sırada kaldı.

Sosyal medyada gençlerin klavyesinde makara konusu olması ise başka trajediydi.

Televizyon, sahne, şımarık küçük kız tavırlarından bir kopsa, kibrini, egosunu bir taşa bağlayıp denize atsa da sinemaya tekrar geri dönse artık...

Abuk sabuk komedi filmleriyle değil ama...

‘Benim Sinemalarım’la...

HIRSLI HEMŞİRELER

Yahu bu Şeyda-Tuğba Coşkun kardeşler de ne hırslı çıktı maşallah!

Kendi kendilerine iş yöntemleri icat edip dünyanın parasını kazanıyorlar, helal olsun!

Şeyda ünlülere “Sen şimdi ne yiyip içeceğini bilemezsin” diyerek sabah-öğle akşam kap kap yemeklerini ayağına götürerek işe başladı.

Sonra onları ellerinden tutup sahilde yürüterek zayıflatmaya devam etti.

Haberin Devamı

Bu iş öyle tuttu ki artık adım başı bir yürütücü ve diyet pişirici var.

Şimdi de kardeşi Tuğba emlak sektörüne yeni bir boyut getirmiş.

İddialara göre önce gözüne kestirdiği evleri emlakçılara başvurup geziyor, beğenirse evlerin sahibini bulup, o emlakçıları da aradan çıkarıp kendi tanıdıklarına satıyor, komisyonunu alıyormuş.

Bu durumda o emlakçılar ayağa kalkmış tabii... Bizi kullandı, kandırıldık diye...

Siz de uyanık olun efendim, Allah Allaaah! Devir bu devir, ekmek aslanın ağzında! Herkes tuttuğunu kazanıyor...

DİĞER YENİ YAZILAR