Gazete Vatan Logo

Olay dizi Fİ rekora koşuyor!

'Fi-Çi-Pi' kitap üçlemesinden uyarlanan 'Fi' dizisi, 10 günde 10 milyon kez izlendi. İşte merak edilen Fi dizisinin konusu...

Olay dizi Fİ rekora koşuyor!

Dijital ortamda seyircisiyle buluşan dizi, sevişme sahneleriyle gündem olmuştu.

Puhu TV’de ilk üç bölümü yayınlanan ‘Fi' dizisi, seyirciden tam not aldı. 10 günde 10 milyon izlenme oranına ulaşan dizinin devamı ise merak konusu olmaya başladı.

21 Nisan’da yeni bölümleriyle ekrana gelecek olan projede; Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi rol alıyor.

Fİ DİZİ KONUSU

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mert Baykal’ın oturduğu, yeni nesil online televizyon puhutv’nin ilk orjinal dizisi ‘Fi’ 31 Mart’ta izleyicileriyle buluştu.
Azra Kohen’in çok satan ‘FiÇiPi’ üçlemesinden yola çıkarak Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı ‘Fi’ yaklaşık 60 dakikalık bölümleri ile puhutv’de yayınlanıyor.
Azra Sarızeybek Kohen’in uzun süre bestseller listesinden inmeyen Fİ Çİ Pİ üçlemesinden yola çıkarak Nükhet Bıçakçı’nın senaryosunu yazdığı Fİ; ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olan ünlü psikiyatrist Can Manay’ın, Duru ile karşılaştıktan sonra değişen ve değiştirdiği hayatların tutku, gizem ve arayış dolu hikayesini anlatıyor.
puhutv’de “31 Mart”ta ilk 3 bölümü yayınlanacak olan dizi; her şeyini aşka adayacak ve yine her şeyini aşk yüzünden kaybedecek bir adamın travmalarla dolu bir hayatın çekmecelerinde geziyor. Mükemmelliğin, güzelliğin, tutkunun, dengenin ve aşkın anlatıldığı dizi 4K çekim kalitesiyle Türkiye’de bir ilk olarak seyircisine görsel bir şölen sunuyor.

Haberin Devamı