Gazete Vatan Logo

MHRS Randevu Alma Hastane Muayene Randevusu Alma

MHRS randevu alma işlemleri nasıl yapılır? MHRS hastane randevu alma bilgileri sonrasında MHRS randevu alma siz de randevunuzu alabilirsiniz.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi kullanılarak alacağınız sağlık hizmetleri için önceden randevu almanız gerekmektedir. Randevu alma konusunda telefon ve interneti kullanabilir ve kısa süre içerisinde MHRS randevu alma işlemlerini yapabilirsiniz.Telefon üzerinden MHRS randevu alma işlemlerini yapmak isteyenlerin Alo 182’yi araması gerekmektedir. Tüm hatlardan arayacağınız Alo 182 sonrasında sizler de randevunuzu alabilirsiniz.

SSK RANDEVU

HASTANE RANDEVU ALMA

İnternetten MHRS Randevu Alma

İnternet üzerinden MHRS randevu alma konusunda ilk olarak üye girişi yapmanız gerekmektedir. Eğer üye değilseniz, üye olarak üyelik bilgileriniz ile giriş yapmanız gerekir. Ardından randevu alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Gerek telefon gerekse de internet üzerinden ­yapacağınız randevu alma işlemlerinde randevu bilgilerinizi adım adım girmeniz ya da söylemeniz gerekmektedir. Hangi hastanede hangi doktor için randevu istiyorsanız, bu bilgileri paylaşmanızın ardından randevunuz ile ilgili tarih ve saat bilgisi belirlemeniz gerekmektedir. İnternet üzerinden işlem yapanlar, açılan takvim üzerinden randevu saati seçerek, telefon üzerinden işlem yapanlar da sunulacak yardım sonrasında uygun bir gün için randevu alabilmektedir. Alacağınız randevu doğrultusunda hastanede randevu saatinizden en erken 15 dakika öncesinde gitmeniz gerekir. Böylece kısa bir beklemenin ardından randevu saatinde sizler de randevunuz ile tedavi olabilirsiniz.

Haberin Devamı

MHRS Üyelik Şifresi Yenileme

MHRS randevu alma işlemlerinizi yapmak için üyelik bilgilerinizi unutan vatandaşlar, online olarak şifreleriniyenileyebilmektedir. Şifre yenilemek için ise ilk olarak ilgili MHRS randevu alma sayfasına girmeniz gerekmektedir. İlgili sayfaya girdiğinizde ilk olaraksayfada yer alan parolamı unuttum bölümüne tıklamanız gerekmektedir. İlgili bağlantı üzerinden yapacağınız işlemler ile birlikte şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Şifre sıfırlamak için telefon, mail ve kimlik bilgilerinizi kullanabilirsiniz. Bilgilerinizi kullandıktan sonra ekranda yer alacak bağlantıları takip ederek şifre sıfırlayabilir ve sıfırlama sonrasında yeni şifrenizi belirleyebilirsiniz. Böylece bundan sonraki süre içerisinde MHRS randevu alma adımları belirtilen şifre ile giriş yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı