Gazete Vatan Logo

MHRS hastane randevu sistemi ile muayene sırası alma işlemleri...

Ülkemizde hastahanelerdeki randevu kuyrukları işleri aksatan problemlerin başında geliyor. Artık sıra bekleme probleminin yerini MHRS hastahane randevu sistemi alıyor. Peki MHRS hastahane randevusu almak için ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar...

MHRS hastane randevu sistemi ile muayene sırası alma işlemleri...

Ani bir rahatsızlığın ciddi bir sorununuz çıktığında Hastanelerin acil servislerine giderek tedavi olabilirsiniz. Ancak tıp dünyasında bazı rahatsızlıklardan yardım alabilmeniz için bizlerin sorunu daha da küçük görüldüğü için anında müdahale etmeleri mümkün değildir. Bu hızlı müdahale durumu gerektiğinde zaten hastanelerde bulunan doktorlar gereken işlemleri yaparlar. Ancak ufak rahatsızlıklarda ne yazık ki bizler gerekli olan muayeneyi alabilmek için uzunca bir süremizi kaybederiz.

Hastanelere giderek elde edecek olduğumuz hastane sırası için öncelikle bizlerin de doktordan sıra almamız gerekir. Her gün binlerce vatandaş hastanelerde dolar taşar. Bu yoğunluk nedeniyle gerçekleştirilen en ufak bir rahatsızlığın sebebinin öğrenilmesi için bizlerin bir gün boyunca bu hastanelerde beklemesi gerekir. Ancak bu hastanelerde zaman kaybetmek ve de sıra almak için beklemek oldukça yorucudur.

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Haberin Devamı

Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) olarak bilinen bu sistemden kolayca bir şekilde yararlanabilirsiniz. Devlet hastanelerinde oluşan fazla kalabalıkta muayene sırası beklemek istemeyen vatandaşların hızlı bir şekilde bu sistemi kullanmasının sonucunda artık devlet kurumlarından hizmet almak oldukça kolaydır. MHRS hastane randevu alma işlemine iki farklı şekilde giriş yapılmaktadır. Vatandaşlar istedikleri şekillerde bu sisteme giriş yapabilirler. Dileyen herkes bu MHRS hastane randevu sistemine ister e-devlet sistemi üzerinden isterlerse de bu sisteme üye olarak sonrasında üye girişi yaparak bu işlemi gerçekleştirebilirler.

MHRS hastane randevu adı altında belirlenen bu işlemlerin kısa bir sürede bu sistemlerden yararlanmalarını sağlar. Oldukça kısa bir şekilde verilen bu hizmet sayesinde vatandaşlar daha da kolay bir şekilde hastanelerden sıra alabilirler. Artık binlerce kişinin sadece internete olan erişimlerini sağlamalar ile beraber bu hizmetten yararlanabilirler. Gerçekleştirilen bu işlemler sonucunda artık vatandaşlar MHRS hastane randevu adını arama motoruna yazmaları gerekir. Bu ismi gerekli olan alana yazmalarından sonra da artık vatandaşların kısa bir süre içerisinde sıra almaları mümkündür. Gerekli kimlik bilgilerini sisteme girerek kendilerine bir üye giriş şifresi belirleyerek ne zaman isterlerse bu sisteme giriş yapabilirler. Artık bu sisteme gelmelerinden sonra vatandaşlar hızlı bir şekilde bu işlemlerini yapabilmeleri için gerekli olan şifreyi girerek kolayca sisteme ulaşırlar. Ya da vatandaşlar eğer dilerlerse bu MHRS hastane randevu işlemi için e-Devlete de başvurabilirler. E-Devlete giriş yaparak kısa sürede aynı sayfaya gelebilirler. PTT kurumuna giderek alacak oldukları e-Devlet şifresi ve de T.C. kimlik numaraları ile bu sisteme giriş yapabilirler. Ardından karşılarına her iki sistemden de giriş yapmalarının sonucunda aynı sayfa açılır. Vatandaşların kolay bir şekilde giriş yapmakta bu sistem sol taraftan başlayan sorularla vatandaşların istedikleri zamana hastanelerden muayene alabilmelerini sağlar. Kısa bir zaman dilimi içerisinde yer alan bu işlem için vatandaşların yapmaları gereken tek şey bu soruları yanıtlamaktır. Sonrasında diledikleri saate, tarihe ve de zamana bu MHRS hastane randevularını alabilirler. İşte bu sayede artık vatandaşlar hızlı bir şekilde bu işlemlerini kısa bir sürede gerçekleştirebilirler.

Haberin Devamı