Gazete Vatan Logo

MHRS Hastane Muayene Randevu İçin Üyelik İşlemleri

MHRS üzerinden hastane randevu almak için üye olmanız gerekir. MHRS üyelik işlemleri ve MHRS randevu almak için yazıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Devlete bağlı sağlık kurumlarında uygulanmaya başlanan randevu sistemi ile birlikte, vatandaşların sağlı hizmetlerinden yararlanması için önceden randevu alması gerekmektedir. Özellikle yoğun nüfusun bulunduğu bölgelerde bir gün önceden dahi uygun saate randevu bulabilmeniz mümkün olmadığı için randevu almak için birkaç gün önceden işlemlerinizi yapmanız daha yararlı olacaktır. Böylece uygun gün ve saat için MHRS randevunuz alarak sağlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

SSK RANDEVU

HASTANE RANDEVU ALMA

Online olarak MHRS giriş yaparak hastane randevu almak isteyen vatandaşların ilk olarak sisteme üye olması gerekmektedir. T.C. vatandaşlarınyararlanabileceği randevu sisteminde, kişilerin kimlik bilgilerini kullanarak bir defaya mahsus üye olması yeterlidir. Üye olduktan sonra diğer randevu alma işlemlerinizdeüyelikbilgilerinizi kullanmanız yeterli olacaktır.

MHRS hastane randevu almak için üye olma işlemlerini kısa süre içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Üye olmak için randevu alma sayfasında yer alan yeni üye butonuna tıklamanız gerekir. Yeni üye sayfasında kimlik bilgilerinizi eksiksiz olarak girmeniz gerekir.

Haberin Devamı

Formda girilmesi zorunlu olan bilgiler sarı yıldızlı bir şekilde belirtilmiştir. Sarı yıldızlı bilgileri girmeden üyelik işleminiz onaylanmayacağı gibi, diğer bilgileri girmeniz sizin yararınıza olacaktır. İstemiyorsanız, doğum yeri, tarihi ve baba adı gibi bilgileri girmeden üyelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Bilgileri girdikten sonra kaydet butonuna tıklamanız ile birlikte üyelik işlemleriniz tamamlanacaktır. Üyelik işleminin ardından girdiğiniz bilgileri kullanarak MHRS girişi yapabilirsiniz. MHRS girişi ile birlikteaçılacak olan sayfanın sol tarafında randevu almanız için form yer alacaktır. Formdaki ilgili seçimleri yapmanız ile birlikte, kolayca randevunuzu alabilirsiniz. Randevu alma konusunda yaşadığınız sorunlarda Alo 182’yi arayabilir ve çağrı merkezi temsilcilerinden ilgili yardımı alabilirsiniz.

Formdaki seçimlerinizi yaptıktan sonra alt kısımda doktor bilgileri görüntülenecektir. Doktor seçiminizi yaptıktan sonra ise sağ tarafta açılacak alandan gün ve saat bilgilerini seçmeniz yeterlidir. Böylece sizler de SSK randevu girişi ile birlikte online olarak randevunuzu alarak, sağlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı