Gazete Vatan Logo
Magazin Metin Hara ve Adriana'ya açıkça soruldu: Reklam için mi?

Metin Hara ve Adriana'ya açıkça soruldu: Reklam için mi?

Adriana Lima ve Metin Hara'ya birlikte gittikleri restoran çıkışında 'reklam aşkı' iddiaları soruldu. İkili bu soruya cevap vermek istemedi.

Metin Hara ve Adriana'ya açıkça soruldu: Reklam için mi?

Bodrum'da sevgilisi Metin Hara ile birlikte tatilini geçiren ve bu akşam balık restorantında yemeğe çıkan ünlü manken Adriana Lima, sevgilisi Hara ile birlikte saat 00.30'da restorandan ayrılıp kendilerini bekleyen VIP minibüse binerek konakladıkları çiftlik evine döndü.

REKLAM AŞKI İDDİASI SORULDU

Lima ve Hara'nın minibüse biner binmez sık sık öpüştükleri görüldü. İkilinin, basın mensuplarının "İlişkiniz hakkında ne söyleyeceksiniz, reklam olduğu söyleniyor, doğru mu?" sorularını yanıtsız bıraktı.

MEKANDAN EL ELE ÇIKTILAR

Saat 22.00 sıralarında çiftlikteki değirmen evinden sevgilisi Metin Hara ile el ele çıkarak lüks bir araca binen Lima'nın beyaz dekolte bir gece elbisesi giydi. Metin Hara, çiftlik evinden çıkışta basın mensuplarının sorularına yanıt vermedi. Dereköy Mahallesi'nden Yalıkavak Mahallesi'ndeki Memedof Restoran'a gelen Lima ve Hara'nın yemekte bol bol öpüştükleri görüldü.

GÖZLERİNİ BİRBİRLERİNDEN ALAMADILAR

El ele restorana giren ikili yemekte de göz göze diz dize oturdu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan ikili restoranda ahtapot, kalamar salatası ve laos balığı yedi. Lima ve Hara'nın alkol almadığı belirtildi. İkilinin restorandan ayrıldıktan sonra çiftlik evine döndü.

Haberin Devamı