Gazete Vatan Logo

Meteorologlar özür diledi!

ABD'de "Tarihin en büyük kar fırtınası" beklendiğini açıklayan meteorologlar, hayatı felç ettikleri için özür diledi.

ABD'de "Tarihin en büyük kar fırtınası" beklediklerini söyleyerek ülkeyi alarma geçiren meteorologlar, uyarılarını abarttıklarını belirterek, hayatı felç ettikleri için özür diledi ABD'de tarihin en büyük kar fırtınası beklentisi dolayısıyla resmi kurumlar tatil edildi, binlerce uçak seferi iptal edildi, araçların ana yollara çıkması yasaklandı. Ancak tüm bu önlemlere karşılık abartıdığı kadar büyük bir fırtına olmayınca gözler Ulusal Hava Dairesi'ne çevrildi.

"HAYATI FELÇ ETTİĞİMİZ İÇİN ÖZÜR DİLERİZ"

ABD Ulusal Hava Dairesi'nden Gary Szatkowski, kötü hava koşullarını abartarak, günlük hayatı felç ettiklerini kabul etti ve halktan özür diledi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yapan Ulusal Hava Dairesi Meteoroloji uzmanı Gary Szatkowski, "Havayla ilgili kritik kararları verenler ve bu kararı uygulayan kamu görevlileri adına çok özür diliyoruz" dedi.

TELEVİZYONLAR FELAKET TELLALLIĞI YAPIYOR

ABD'nin New York ve Philadelphia bölgesinde yaşayanlar, özellikle televizyon istasyonlarının hava koşullarıyla ilgili abartılı haberler yaparak hayatı felç ettiğini belirtiyor. Bölgede yaşayanlar sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalarda, televizyonların felaket telallığını bırakmasını talep etti.

Haberin Devamı