Gazete Vatan Logo
Magazin Melisa Aslı Pamuk ve Tolga Sala ayrıldı

Melisa Aslı Pamuk ve Tolga Sala ayrıldı

2011 Turkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk ile 10 yıldır aşk yaşadığı oyuncu Tolga Sala, ilişkilerine nokta koyma kararı aldı.

Melisa Aslı Pamuk ve Tolga Sala ayrıldı

Ayrılık kararını karşılıklı aldıkları öğrenilen Tolga Sala ile Melisa Aslı Pamuk, dostluklarının devam edeceğini söyledi.

10 yıllık büyük aşkın neden sona erdiği ünlü oyuncuların hayranları tarafından merak konusu oldu. (Takvim)

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?
Melisa Aslı Pamuk, 14.04.1992 tarihinde Hollanda'nın Harleem kentinde dünyaya gelmiştir. 2011 yılında Miss Turkey'de birinci olan Pamuk, tacı takmanın mutluluğunu yaşamıştır. 2011 yılında Türkiye'yi Brezilya'da temsil etme hakkını elde eden güzel isim, 2009 yılında da Best Model of Turkey adlı yarışmada Umut/Gelecek Vaat Eden Model ünvanını elde etmiştir.
İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur.
1,76 cm boyunda olan Melisa Aslı Pamuk, modelliğe 14 yaşında başlamıştır.
TOLGA SALA KİMDİR?
Türkiye’nin son dönemlerdeki dikkat çeken oyuncularından birisi olan Tolga Sala, en son olarak Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolüyle çok sevildi. Oyuncu dizide Hamza Alp karakterini canlandırırken, iyi performans sergileyen oyuncu, yüksek yapımlı projelerde yer alabileceğini de net bir şekilde gösterdi.
18 Temmuz 1989 tarihinde doğan oyuncu İstanbullu. Ekranların genç yüzlerinden birisi olan oyuncu, İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir.
Lise eğitimine kadar İstanbul’da bulunan oyuncu, üniversite için Yeditepe Üniversitesi’ni kazandı. Burada aldığı lisans eğitimi ile birlikte eğitimini başarılı bir şekilde devam ettirdi. Melisa Aslı Pamuk ile olan ilişkisiyle sık sık gündeme gelen oyuncu bekar. Oyuncu kariyerinin çok başında olmasına rağmen bugüne kadar önemli projelerde yer aldı. Oyuncunun yer aldığı projeler ise şöyle; Çukur, Yer Gök Aşk, Cemil, Kızılelma

Haberin Devamı