Gazete Vatan Logo
Magazin Tülin Şahin mutfaktan paylaştı: Anne ben acıktım!

Tülin Şahin mutfaktan paylaştı: Anne ben acıktım!

Son dönemde kızının babası Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile mahkemelik olmasıyla gündemden düşmeyen Tülin Şahin, Siena Leyla ile birlikte mutfağa girdi. Ünlü manken, kızı kucağında yemek yaparken poz verdi.

Tülin Şahin mutfaktan paylaştı: Anne ben acıktım!

2019 yılında dünyaya gelen kızının babası Pedro de Noronha ile mahkemelik olan Tülin Şahin, Siena Leyla ile mutfakta yemek yaparken verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

İki yaşındaki kızı Siena kucağındayken bir yandan makarna yapan 41 yaşındaki Şahin, kareyi "Anne karnım acıktı" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. İşte anne-kızın mutfak pozu:

 

"BABAN BİR KEZ DAHA SENİ GÖREMEDEN EVE DÖNECEK"


Öte yandan ünlü manken, geçtiğimiz haftalarda kızının ikinci yaş gününü kutlamıştı. Çocuğunun kutlamasına katılabilmek için İstanbul'a gelen Portekizli iş insanı Pedro Maria Prego do Carmo De Noronha, kapıda kalınca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem olmuştu.

Şahin'in yaşadığı apartmana gelen ancak kapıda kalan iş insanı, sosyal medyadan bu duruma isyan etmişti. Noronha, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sevgili Siena, doğum günün kutlu olsun aşkım! Burayı annenin apartmanının lobisi olarak tanıyabilirsin. Baban doğum gününü kutlamak ve seninle vakit geçirmek için buradaydı."